Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πρώτο του tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός!

Το Prime Minister GR άλλαξε χέρια!

8 Ιουλίου 2019 16:09
Το πρώτο του tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός!

Ο πρωθυπουργικός λογαριασμός στο Twitter, "Prime Minister GR" άλλαξε χέρια μαζί με την θέση του Πρωθυπουργού και έκανε το πρώτο του tweet με...νέα φωτογραφία.

Ο ελληνικός λαός μας έδωσε χθες μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Την εντολή αυτή θα την τιμήσουμε στο ακέραιο. Από σήμερα ξεκινάει σκληρή δουλειά, και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», ήταν το πρώτο tweet του κ. Μητσοτάκη από τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού, στον οποίο και παρέθεσε τη δήλωσή που έκανε λίγο μετά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αγκαλιά και τα δάκρυα χαράς με τα παιδιά του!

Στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με την οικογένειά του έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, συνοδεύομενος από τα παιδιά του και τη σύζυγό του, Μαρέβα, πέρασε τις πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου λίγο πριν από τις 13:00 προκειμένου να ορκιστεί πρωθυπουργός.

Πανευτυχής για την εκλογική του επιτυχία, μετά την ορκωμοσία αγκάλιασε και φίλησε τη σύζυγό του, Μαρέβα, ενώ τα παιδιά του δεν έκρυβαν τη συγκίνησή τους για τη νίκη του πατέρα τους.



 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share