Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δείτε τις τρεις αδερφές του Κυριάκου Μητσοτάκη την στιγμή της ορκωμοσίας!

Όλη η οικογένεια ήταν παρούσα στο Προεδρικό Μέγαρο!

8 Ιουλίου 2019 15:09
Δείτε τις τρεις αδερφές του Κυριάκου Μητσοτάκη την στιγμή της ορκωμοσίας!

Στην ορκωμοσία που έγινε πριν από λίγη ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο για τον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν και οι τρεις αδερφές του! Ήταν όλοι εκεί για να τον στηρίξουν!

Τα μέλη της οικογένειας του κ. Μητσοτάκη παρακολούθησαν την ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού. Στο Προεδρικό Μέγαρο, εκτός από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία παιδιά τους, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, βρίσκονταν και οι αδελφές του Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα Μητσοτάκη και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Η στιγμή της ορκωμοσίας προκάλεσε συγκίνηση στον πρωθυπουργό και τα παιδιά του!

Δείτε για πρώτη φορά την πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη! - Ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο!

Πριν λίγο έγινε η ορκωμοσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο και εκεί δεν ήταν μόνο η οικογένεια του! Στο Προεδρικό Μέγαρο βρισκόταν και η πεθερά του Ήβη Γόντικα!

Μετά τις φορτισμένες συναισθηματικά χθεσινές στιγμές, τα τρία παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη με το χαμόγελο στο πρόσωπό τους, παρακολούθησαν τον πατέρα τους να ορκίζεται.

Εκεί βρέθηκαν και οι τρεις αδελφές του Κυριάκου Μητσοτάκη Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αλλά και η μητέρα της Μαρέβας Γκραμπόβσκι, Ηβη Γόντικα. Στην παρακάτω φωτογραφία είναι η κυρία στα μαύρα.

Επίσης, στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν οι στενοί του συνεργάτες Κωνσταντίνος Ζούλας, Στέλιος Πέτσας ο οποίος φαίνεται να αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο ανιψιός του (γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη) Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος θα αναλάβει διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, η συνεργάτιδά του Κύρα Κάπη και ο σύμβουλός του Γιώργος Γεραπετρίτης. Εκεί βρέθηκαν ακόμη τρεις παιδικοί φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ποια είναι όμως η πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει ανεβάσει αρκετές φορές στα social media φωτογραφίες με την μητέρα της, κυρίως από τα παιδικά της χρόνια. Η κυρία Γόντικα με τον πατέρα της Μαρέβας γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην Ελβετία όπου σπούδαζαν και οι δυο ιατρική.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share