Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μ-Λ ΚΚΕ ή ΚΚΕ (μ-λ); Ποιό βγήκε πιο ψηλά;

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι.

8 Ιουλίου 2019 11:17
Μ-Λ ΚΚΕ ή ΚΚΕ (μ-λ); Ποιό βγήκε πιο ψηλά;

Το Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ (μ-λ) αποφάσισαν μετά από 4 κοινές καθόδους στις εκλογές να μην συνεργαστούν στην χθεσινή αναμέτρηση.

Ποιός όμως βγήκε "κερδισμένος" στην μάχη των μ-λ στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά;

Όπως βλέπουμε στα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, με ενσωμάτωση στο 99.88%, το ΚΚΕ (μ-λ) σαρώνει το Μ-Λ ΚΚΕ με διαφορά στο 0,09 % και 4.990 ψήφους, υπερδιπλάσια διαφορά δηλαδή.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα χρησιμοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου ως έδρα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου! Ο νέος πρωθυπουργός επέλεξε να μην έχει έδρα το Μέγαρο Μαξίμου όπως είχε μέχρι σήμερα η προηγούμενη κυβέρνηση! Ποιος είναι ο ο βουλευτής που βγήκε πρώτος σε σταυρούς στη Νέα Δημοκρατία;

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την καθαρή του νίκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, φαίνεται πως επιλέγει να μην εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Αντίθετα, σκοπεύει να γυρίσει σε γνώριμα για τον ίδιο μέρη, δηλαδή στον πέμπτο όροφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου, θα διατηρηθεί βεβαίως ως επίσημη έδρα της κυβέρνησης, για τελετές, επισκέψεις ξένων ηγετών και συνεδριάσεις.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share