Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2019: Κι όμως αυτοί οι διάσημοι κατάφεραν να μπουν στη Βουλή!

Ποιοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν;

8 Ιουλίου 2019 09:27
Εκλογές 2019: Κι όμως αυτοί οι διάσημοι κατάφεραν να μπουν στη Βουλή!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλευόμενοι την αναγνωρισιμότητά τους, αποφάσισαν να δώσουν τη «μάχη» στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κάνοντας «στροφή» στην καριέρα τους με στόχο την είσοδό τους στη Βουλή.

Έχει αποδειχθεί, ότι η αναγνωρισιμότητα είναι ένα καλό εισιτήριο για τη Βουλή, με πολλούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, αθλητές, αλλά και δημοσιογράφους, να δίνουν αυτή τη «μάχη» του σταυρού. Άλλοι την κερδίζουν και άλλοι όχι.

Από τους κερδισμένους των χθεσινών εκλογών που εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η Νόνη Δούνια, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Στους χαμένους η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), η Σεμίνα Διγενή (ΚΚΕ), η Σοφία Μουτίδου(ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25), ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ), ο Δημήτρης Παπανικολάου (ΝΔ) και ο Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ).

Η Ραλλία Χρηστίδου εκλέγεται στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25, η Νόνη Δούνια, εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

Το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα μετά τις δηλώσεις!

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς μετά την ήττα του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου! Πως τον υποδέχτηκε όμως η γυναίκα του Μπέττυ Μπαζιάνα μετά τις δηλώσεις του στο Ζάππειο; Πως σχολίασαν όμως τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τα αποτελέσματα;

Η κυρία Μπαζιάνα ήταν στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού από την πρώτη στιγμή τόσο κατά την ανακοίνωση του πρώτου exit poll όσο και στη συνέχεια.

Τον ακολούθησε και στο Ζάππειο, όπου ο κ. Τσίπρας έκανε δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα και όταν τελείωσε τον υποδέχτηκε με μία αγκαλιά κι ένα φιλί.

Δείτε τις φωτογραφίες από την στιγμή της υποδοχής του:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share