Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα μετά τις δηλώσεις!

Πώς υποδέχτηκε η Μπέτυ Μπαζιάνα τον πρώην πρωθυπουργό;

8 Ιουλίου 2019 09:02
Το φιλί της Περιστέρας Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα μετά τις δηλώσεις!

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς μετά την ήττα του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου! Πως τον υποδέχτηκε όμως η γυναίκα του Μπέττυ Μπαζιάνα μετά τις δηλώσεις του στο Ζάππειο; Πως σχολίασαν όμως τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τα αποτελέσματα;

Η κυρία Μπαζιάνα ήταν στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού από την πρώτη στιγμή τόσο κατά την ανακοίνωση του πρώτου exit poll όσο και στη συνέχεια.

Τον ακολούθησε και στο Ζάππειο, όπου ο κ. Τσίπρας έκανε δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα και όταν τελείωσε τον υποδέχτηκε με μία αγκαλιά κι ένα φιλί.

Δείτε τις φωτογραφίες από την στιγμή της υποδοχής του:

Εκλογές 2019: Δηλώσεις Αλέξη Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα!

Ο Αλέξης Τσίπρας άφησε αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά και μίλησε για το λάθος που έκανε το κόμμα του στη διάρκεια της θητείας του

«Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους», σχολίασε από το Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας. Και συνέχισε : «Θα σεβαστώ τη λαϊκή βούληση και δεν πρόκειται να επαναλάβω όσα έκανε ο προκάτοχός μου. «Οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι για μας απόλυτα σεβαστή», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Στη δημοκρατία η εναλλαγή στη διακυβέρνηση αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Θα υποδεχτώ αύριο τον κ. Μητσοτάκη στο μέγαρο Μαξίμου, δεν θα επαναλάβω ότι έκαναν οι αντίπαλοί μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εδώ ισχυρός, από τη θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για να το αποτρέψει, εκδηλώσεις ρεβανσισμού απέναντι στις κοινωνικές κατακτήσεις δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Η Ελλάδα που παραδίδουμε στη νέα κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα που παραλάβαμε. Η εκλογική επικράτηση της ΝΔ είναι σήμερα καθαρή.

Το εκλογικό αποτέλεσμα ωστόσο, μόνο στρατηγική ήττα δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολλοί επεδίωξαν και πολέμησαν για να συμβεί. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία να μετασχηματιστούν σε μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, με ευθύνη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Θα δουλέψουμε δε σκληρά, και με πείσμα, το επόμενο διάστημα, ώστε η νίκη της ΝΔ να αποδειχθεί και πρόσκαιρη. Θα είμαστε λοιπόν εδώ πιο έμπειροι και πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα.»

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προστατεύσει τα συμφέροντα των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας. «Θα ασκήσουμε υπέυθυνη αντιπολίτευση και θα προετοιμαστούμε να επιστρέψουμε σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share