Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φώφη Γεννηματά: "Ο Τσίπρας άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης"!

Η άνιση μάχη για το ΚΙΝΑΛ που είχε θετικό αποτέλεσμα!

8 Ιουλίου 2019 08:46
Φώφη Γεννηματά:

Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης! Στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου το ΚΙΝΑΛ κατάφερε να βγει τρίτο κόμμα αφού έδωσε μια άνιση μάχη που είχε όμως θετικό αποτέλεσμα! Ποιοι είναι οι νικητές και οι ηττημένοι του σταυρού για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου;

«Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης», τόνισε η κ. Γεννηματά.

«Ο αγώνας μας συνεχίζεται με βάση τα νέα δεδομένα», σημείωσε, τονίζοντας ότι «θα ασκήσουμε υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Προοδευτικό αντίβαρο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθεροί στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης».

«Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, τους υποψήφιους μας, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε, καταλήγοντας ότι «με τον αγώνας τους διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής».

Εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι διάσημοι που έμειναν εκτός Βουλής!

Αλλαγές στο κοινοβούλιο φέρνουν οι σημερινές εκλογές, αφού τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ διάσημα ονόματα θα μείνουν εκτός βουλής

Στην Α' Αθηνών, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των σταυρών, από την Νέα Δημοκρατία μένουν έξω η Φωτεινή Πιπιλή και ο Θόδωρος Φορτσάκης, καθώς εκλέγονται νέα πρόσωπα όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Αγγελος Συρίγος. Από τον Σύριζα εκτός μένουν η Ράνια Σβίγκου αλλά και η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά. Στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών, εκτός μένει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share