Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς: «Θα ξαναχτίσουμε την Ελλάδα από αύριο»!

Τι δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός;

7 Ιουλίου 2019 11:20
Ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς: «Θα ξαναχτίσουμε την Ελλάδα από αύριο»!

Στην Πύλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Εκεί χαιρέτησε τον κόσμο που τον περίμενε και έβγαλε φωτογραφίες. Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγο ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι!

«Ενωμένοι θα ξαναχτίσουμε από αύριο την Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας. Το χαμόγελο επιστρέφει», δήλωσε αμέσως μετά ο κύριος Σαμαράς.

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη!

Στην Κυψέλη ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ενώ πρίν από λίγο ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη!

Στο εκλογικό τμήμα τον περίμεναν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χειροκρότησαν και του έδωσαν ένα κόκκινο λουλούδι.

Η προσέλευση μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να χρειαστεί να περιμένει την σειρά του πριν ψηφίσει.

«Σήμερα είναι ήμερα Δημοκρατίας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας αποφασίζουν για τη ζωή της»

«Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς στην κάλπη είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παρά την υψηλή θερμοκρασία εντούτοις είναι σημαντικό να αφιερώσουν 20 λεπτά και να ψηφίσουν», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε: «Θέλω να απευθυνθώ ιδιαίτερα στις νέες και τους νέους, σε αυτούς που διαχρονικά κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους σε άλλους. Πιστεύω ότι είναι μια κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα έως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι των Ελλήνων».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share