Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Με ούζο στο Λαύριο - Το καθιερωμένο γεύμα με τους δημοσιογράφους πριν τις εκλογές!

Έφτασε στην περιοχή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι!

6 Ιουλίου 2019 15:39
Αλέξης Τσίπρας: Με ούζο στο Λαύριο - Το καθιερωμένο γεύμα με τους δημοσιογράφους πριν τις εκλογές!

Στο Λαύριο βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι του Σαββάτου όπου παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα πριν από τις εκλογές, στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην περιοχή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και συνοδευόταν από τον Πάνο Σκουρλέτη, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Λευτέρη Κρέτσο και τον Χρήστο Σπίρτζη.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε σε χαλαρό ύφος με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον εκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα είπε σε συνομιλητές του ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχασε μερικά κιλά. Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι το αγόρι του και πως είναι ερωτευμένος μαζί του!

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη στον Realfm.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ο Κώστας Ζουράρις μας έχει συνηθίσει στις πιπεράτες δηλώσεις που εμπεριέχουν αρκετή δόση χιούμορ.

«Αν, θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, εγώ θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως έκανα πριν από 50 χρόνια που η Γαλλία μου έδωσε πολιτικό άσυλο», είπε… κατηγορηματικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον Realfm Θεσσαλονίκης.

Σε ερώτηση για το εάν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι άνθρωποι που κατευθύνονται, ο κ. Ζουράρις λέει ότι: «σε κομματικό επίπεδο, δεν αλλάζεις έτσι άποψη επειδή έχεις αγάπη προς την ομάδα».

Τέλος, ερωτώμενος για την πολύκροτη δήλωσή του, στη WebTv του GrTimes.gr, που είπε πως είναι ερωτευμένος με τον κ. Τσίπρα και ότι ο πρωθυπουργός είναι το αγόρι του, ο κ. Ζουράρις λέει για ακόμη μία φορά «είναι το αγόρι μου. Το ερωτευμένος προέρχεται από το ερωή που σημαίνει ορμή».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share