Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεσμεύτηκε την μείωση του ΦΠΑ!

Τι ανακοίνωση μέσω Twitter;

3 Ιουλίου 2019 16:40
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεσμεύτηκε την μείωση του ΦΠΑ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για πολλές αλλαγές αν εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου! Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο twitter δεσμεύτηκε για μείωση του ΦΠΑ και σταθερό αφορολόγητο!

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε σημαντική μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ, εξέφρασε, μέσω tweet, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές που έρχονται;

Το tweet του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, λίγα 24ωρα πριν τις Εθνικές Εκλογές:

Κυριάκος Μητσοτάκης ΦΠΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δίπλα στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι η επόμενη κυβέρνηση!

Κυριάκος Μητσοτάκης Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα του για την στήριξη που θα παρέχει η επόμενη κυβέρνηση στις Ένοπλες Δυνάμεις! «Το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτό το οποίο μας επιτρέπει να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα διεθνή συμφέροντα της χώρας, με γνώμονα τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο από θέση ισχύος».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα του από την 111 Πτέρυγα Μάχης, στη Νέα Αγχίαλο. Βέβαια η Έφη Αχτσιόγλου κάνει αιχμές στη Νέα Δημοκρατία για τα εθνικά θέματα!

Όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ, η επίσκεψη αυτή, είχε, όμως, και πιο προσωπικό χαρακτήρα για τον κ. Μητσοτάκη, καθώς εκεί υπηρέτησε τη θητεία του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέπτομαι την 111 Πτέρυγα Μάχης στην οποία υπηρέτησα το σύνολο της στρατιωτικής μου θητείας πριν από 27 χρόνια. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει είναι το φρόνημα των αξιωματικών και υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, η αίσθηση του καθήκοντος, η αυταπάρνηση με την οποία υπηρετούν την Πατρίδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε, ακόμη, ότι θα είναι δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που παρ' ότι υπέστησαν τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης, εξακολούθησαν να υπηρετούν την πατρίδα με υψηλό φρόνημα. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι την επόμενη μέρα, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς αυτής κρίσης», ανέφερε o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share