Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάπτυξη συνδέεται με την αύξηση των μισθών!

Καταδίκασε το περιστατικό βίας στο σπίτι του Παυλόπουλου!

26 Ιουνίου 2019 21:11
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάπτυξη συνδέεται με την αύξηση των μισθών!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των μισθών! Επίσης καταδίκασε το περιστατικό βίας στο σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου!

Απερίφραστα καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Ρουβίκωνα μιλώντας στην Ελευσίνα, ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τέτοια «γρουπούσκουλα θα τελειώσουν μιας και καλή εάν ο λαός μας εμπιστευτεί στις εκλογές» είπε.

Στο κοινωνικό πεδίο αποτυπώνονται οι μεγάλες διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Μητσοτάκης. Αυτοί που φεύγουν επέβαλλαν 29 νέους φόρους, ενώ εμείς φέρνουμε ελαφρύνσεις, κατάργησαν το ΕΚΑΣ, ενώ εμείς ενισχύουμε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε τη μεσαία τάξη, είπε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης.

Η Ν.Δ συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των μισθών είπε ο κ. Μητσοτάκης. Όσο αυξάνεται το ΑΕΠ τόσο θα αυξάνονται, κάθε χρόνο, και οι μισθοί. Και, ο κατώτερος σε διπλάσιο ποσοστό από το ρυθμό ανάπτυξης.

Αλέξης Τσίπρας: Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αντικοινωνικό!

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αντικοινωνικό χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας! Ο πρωθυπουργός για ακόμα μια φορά αναφέρει μέσω twitter τους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει το debate!

Όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει, πίσω από πολύ ευχάριστες λέξεις, η αλήθεια είναι ότι δεν σκοπεύει να κάνει καμία φορολογική ελάφρυνση ούτε το 2019, ούτε το 2020», αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας!

Ο λόγος για τον οποίο αποφεύγει το debate ο κ. Μητσοτάκης είναι γιατί το πρόγραμμα της ΝΔ είναι βαθιά αντικοινωνικό.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share