Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Αλέξης Τσίπρας: Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αντικοινωνικό!

Μέσω twitter έκανε το σχόλιο του!

26 Ιουνίου 2019 19:25
Αλέξης Τσίπρας: Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αντικοινωνικό!

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αντικοινωνικό χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας! Ο πρωθυπουργός για ακόμα μια φορά αναφέρει μέσω twitter τους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει το debate!

Όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει, πίσω από πολύ ευχάριστες λέξεις, η αλήθεια είναι ότι δεν σκοπεύει να κάνει καμία φορολογική ελάφρυνση ούτε το 2019, ούτε το 2020», αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας!

Ο λόγος για τον οποίο αποφεύγει το debate ο κ. Μητσοτάκης είναι γιατί το πρόγραμμα της ΝΔ είναι βαθιά αντικοινωνικό.

Αλέξης Τσίπρας Νέα Δημοκρατία

Αλέξης Τσίπρας: Καλεί τον Μητσοτάκη να μιλήσουν ανοιχτά για όλα τα θέματα!

Αλέξης Τσίπρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλεί ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσουν για όλα τα θέματα που πρέπει να αναφερθούν, ενώπιον του ελληνικού λαού!

«Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές.

Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει ακόμη: «Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share