Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Αλέξης Τσίπρας: Καλεί τον Μητσοτάκη να μιλήσουν ανοιχτά για όλα τα θέματα!

Ενώπιον του Ελληνικού λαού θα γίνει η συζήτηση!

25 Ιουνίου 2019 15:21
Αλέξης Τσίπρας: Καλεί τον Μητσοτάκη να μιλήσουν ανοιχτά για όλα τα θέματα!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλεί ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσουν για όλα τα θέματα που πρέπει να αναφερθούν, ενώπιον του ελληνικού λαού!

«Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές.

Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλέξης Τσίπρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει ακόμη: «Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αξιοπιστία της Ελλάδας είναι το "κλειδί" για το εξωτερικό!

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και τόνισε ότι η αξιοπιστία της Ελλάδας είναι το "κλειδί" για το εξωτερικό! Επίσης διευκρίνησε ότι θα απαιτηθούν πρόσθετα δηµοσιονοµικά µέτρα επιβάρυνσης για τους πολίτες!

Εάν η εντολή για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι ισχυρή, τότε προφανώς η αγορά θα έχει µεγαλύτερη αναταραχή και δεν θα µπορέσουµε να δροµολογήσουµε το σχέδιό µας µε την ταχύτητα και την αποτελεσµατικότητα που θέλουµε» σηµείωσε σε συνέντευξή του στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share