Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Γιάννης Καλλιάνος: Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για την υποψηφιότητά του στη Β' Αθηνών!

''Στις εκλογές είναι καιρός για σωστές αποφάσεις''

24 Ιουνίου 2019 19:00
Ο Γιάννης Καλλιάνος: Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για την υποψηφιότητά του στη Β' Αθηνών!

Το προεκλογικό του σποτ για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές, στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, δημοσιοποίησε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, που θα μετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καλλιάνος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την αμέριστη αγάπη του κόσμου και την εμπιστοσύνη του τα τελευταία 10 χρόνια, που κάνει πρόγνωση και παρουσίαση καιρού.

Ο κ. Καλλιάνος διεκδικεί τον «έναν από τους τέσσερις σταυρούς, για να συνεχίσω με υπευθυνότητα να εκφράζω τη φωνή σας στο κοινοβούλιο».

«Είναι καιρός για σωστές αποφάσεις», επισημαίνει.

Το καλύτερο πολιτικό σποτ ever! Εμπνευσμένο από το Game of thrones!(Video)

Ειλικρινά η έμπνευση δεν σταματάει ποτέ. Το πιο επικό, το καλύτερο πολιτικό σποτ για τις φετινές εκλογές ανήκει στην ΚΝΕ. Το σπότ με μια δόση τρολαρίσματος είναι εμπνευσμένο από το Game of thrones.

Προσοχή αν δεν έχει δει τη 8η σειρά της σειράς μην δείτε το βίντεο περιέχει σποίλερ!

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θα περίμενε να φάει σποίλερ από πολιτικό σποτ

Spoiler alert! Τσίπρας όπως "Καλίσι”», είναι ο τίτλος του προεκλογικού σποτ της ΚΝΕ. Η προβολή του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones έχει απογοητεύσει πολλούς φαν της σειράς σε όλο τον κόσμο, σε σημείο να ζητούν να ξαναγυριστεί. Ανάμεσα σε εκείνα που τους δυσαρέστησαν είναι το γεγονός ότι η Καλίσι πλασαριζόταν ως εκείνη που θα γίνει η δίκαιη βασίλισσα, αλλά στον τελευταίο κύκλο αποκαλύπτεται το άλλο πρόσωπό της, καθώς όταν έφτασε στο Kings Landing, παρότι παραδόθηκαν, εκείνη ισοπέδωσε την πόλη.

Το νέο σποτ της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές
Σε αυτό πατάει και η ΚΝΕ, στο σποτ της για τις ευρωεκλογές, προκειμένου να τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα. Το βίντεο βασίζεται στο δίπολο «ΣΥΡΙΖΑ: Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ- Τι πραγματικά ψηφίζεις». Στη συνέχεια κάνει δύο αναφορές στο Game of Thrones. Η πρώτη, όταν αποθεώνουν την Καλίσι, αλλά εκείνη σκορπά την απόλυτη καταστροφή με τον δράκο της. Και η δεύτερη, όταν η Αρια μαχαιρώνει τον Night King. «Στις 26 Μάη σημάδεψε σωστά, ψήφισε ΚΚΕ», καταλήγει το σποτ της ΚΝΕ για τις ευρωεκλογές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Novartis: Νέα «βόμβα» από την αίτηση του Ιωάννη Αγγελή!

"Στον αέρα" το ντιμπέιτ των αρχηγών!

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share