Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Αντώνης Σαμαράς: Θα κλείσει μια άσχημη σελίδα στην ιστορία στις 7 Ιουλίου!

Χρειάζονται την συμπαράσταση όλων για να αλλάξουν την ιστορία!

19 Ιουνίου 2019 23:28
Αντώνης Σαμαράς: Θα κλείσει μια άσχημη σελίδα στην ιστορία στις 7 Ιουλίου!

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στις εκλογές του Ιουλίου και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι εκείνη την ημέρα θα κλείσει μια άσχημη σελίδα στην ιστορία!

«Είναι οι πιο σημαντικές εκλογές, γιατί κλείνουμε μια πολύ άσχημη σελίδα στην ελληνική μας Ιστορία. Για να ανοίξουμε την καινούρια σελίδα χρειαζόμαστε τις πλάτες όλων σας, την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων σας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή Ά Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη.

«Στις 26 Μαΐου δείξαμε την πόρτα στη χειρότερη κυβέρνηση και στις 7 Ιουλίου ανοίγουμε την πόρτα της ανάπτυξης και τις δικαιοσύνης για τον ελληνικό λαό», σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός, αναφέροντας πως η χώρα δεν χρειάζεται «άλλη διανομή φτώχειας αλλά διανομή πλούτου».

Αντώνης Σαμαράς βουλευτικές εκλογές

Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το makthes.gr, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος για τα εκλογικά αποτελέσματα, σημειώνοντας πως «στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα μπορεί να βασίζεται η παράταξή μας».

Αλέξης Τσίπρας: "Ο λαός αποφασίζει στις εκλογές και όχι οι τεχνοκράτες"!

Αλέξης Τσίπρας βουλευτικές εκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει το μήνυμα του για την δύσκολη αυτή περίοδο που ξεκινάει μέχρι τιςεκλογές της 7ης Ιουλίου! "Ο λαός αποφασίζει στις εκλογές και όχι οι τεχνοκράτες" δήλωσε χαρακτηριστικά!

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Ελληνες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, ανεξάρτητα από την ψήφο τους στις πρόσφατες ευρωεκλογές, και σημείωσε:

"Γνωρίζουμε ότι τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο. Όχι η αποτύπωση της πρώτης προτίμησης για τους εκπροσώπους μας στην ευρωβουλή. Ούτε εύλογη επιθυμία έκφραση της δυσαρέσκειας. Αλλά τώρα το ερώτημα αφορά την ίδια μας τη ζωή. Τώρα η επιλογή, η απόφαση μας αφορά τη ζωή μας, το σήμερα και το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας".

Ταυτόχρονα έθεσε τα διλήμματα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και υπογράμμισε: "Τώρα καλούμαστε να αποφασίσουμε αν από αύριο θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε μπροστά όλοι μαζί σε αυτή τη χώρα ή αν θα γυρίσουμε πίσω, ο καθένας μόνος του και όποιος αντέξει. Τώρα καλούμαστε να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ανάκαμψης, της ανάπτυξης, της οριστικής εξόδου από την κρίση, με δικαιοσύνη για όλους, με δικαιώματα για όλους, με προστασία για όλους ή θα γυρίσουμε πίσω στα χρόνια της χρεοκοπίας και του αυταρχισμού. Τα χρόνια της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, που κανείς δεν έχει ξεχάσει. Στα χρόνια της σκληρής λιτότητας, του κυνισμού και του αυταρχισμού".

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει όσα ζήσαμε τη καταστροφική για τη χώρα και το λαό μας 5ετία από το 2010 ως το 2015

"Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει όσα ζήσαμε τη καταστροφική για τη χώρα και το λαό μας 5ετία από το 2010 ως το 2015, κανείς δε μπορεί να ξεγράψει τις ευθύνες όσων οδήγησαν τη χώρα και το λαό μας στη ταπείνωση και την αναξιοπρέπεια και κανείς δε μπορεί να παραλείψει το σκληρό αγώνα που κάναμε, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες, για να βγάλουμε τη χώρα σε ξέφωτο και να βγάλουμε από το λαιμό μας τη βαριά θηλιά των δανειστών", είπε ο πρωθυπουργός.

Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζει ο λαός και όχι οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ

"Η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι έχουμε την πολυτέλεια, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, να διεξάγουμε εκλογές και να είναι ο ελληνικός λαός, και μόνο ο ελληνικός λαός αυτός, που θα αποφασίσει με ποιο σχέδιο θα κυβερνηθεί η χώρα. Ο λαός και όχι οι δανειστές και οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ", τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ήρθε η ώρα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε στοχευμένες πολιτικές

"Τώρα ήρθε η ώρα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε στοχευμένες πολιτικές ενίσχυσης του εισοδήματος, μείωσης της φορολογίας και ακόμη μεγαλύτερης, ακόμη πιο δραστικής μείωσης της ανεργίας. Αυτό είναι το δικό μας σχέδιο. Έχει τίτλο : Μπροστά όλοι μαζί", επισήμανε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share