Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αρκάς: Το καυστικό σχόλιο για το έκτακτο ΚΥΣΕΑ!

Δείτε την ανάρτηση του!

17 Ιουνίου 2019 14:40
Αρκάς: Το καυστικό σχόλιο για το έκτακτο ΚΥΣΕΑ!

Τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο θέμα της έντασης που στήνει η Άγκυρα στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ σχολιάζει με τον δικό του τρόπο ο Αρκάς.

Μετά την κίνηση του κ.Τσίπρα να προχωρήσει σε έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, διακόπτοντας την προεκλογική του περιοδεία στα Δωδεκάνησα, σημειώνει «όταν κανείς δεν θέλει να σε ακούσει πια, παίξε εμβατήρια».

Αρκάς: Η συκοφάντηση και… οι νεκροί!

Ο Αρκάς βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα μετά τα δύο τελευταία του σκίτσα που προξένησαν πολλές αντιδράσεις.

Οι διαχειριστές της σελίδας απάντησαν, κάνοντας λόγο για τρολ που απειλούν με report τη σελίδα. «Τα γελοία τρολ απειλούν με ρηπόρτ τη σελίδα μας παρερμηνεύοντας δολίως την ατάκα του σκίτσου. Αν ο Αρκάς ήθελε να γράψει αυτά που υπονοούν θα τα έγραφε ευθαρσως χωρις να τους φοβηθεί. Ας κάνουν όσα ρηπορτ θέλουν. Όση και να είναι η λύσσα τους να είναι σίγουροι ότι δεν μπορούν να φιμώσουν αυτή τη σελίδα», ανέφεραν.

Πριν από λίγο ο Αρκάς επανήλθε με ένα ακόμα επιθετικό σκίτσο.Ένας άνδρας με στολή SS και σβάστικα στο μπράτσο λέει: «Αν κάποιος ενοχλεί, συκοφάντησε τον, αν δεν πιάσει αυτό, διαστρέβλωσε αυτά που λέει, αν δεν πιάσει ούτε αυτό διάδωσε ότι είναι νεκρός κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό φρόντισε να γίνει».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share