Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Τουρίστας στο...Ευρωκοινοβούλιο ο Αλέξης Γεωργούλης!

Από την χαρά του δεν κρατιέται και χοροπηδάει!

14 Ιουνίου 2019 12:05
Τουρίστας στο...Ευρωκοινοβούλιο ο Αλέξης Γεωργούλης!

Ο Αλέξης Γεωργούλης από την χαρά του δεν κρατιέται έξω από το Ευρωκοινοβούλιο και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν πεντακάθαρα! Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις! Έτσι έγινε και με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη που θα τον δείτε να χοροπηδάει έξω από το Ευρωκοινοβούλιο!

Αυτή τη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν ανέβασε κάποιο βίντεο αλλά αρκέστηκε στις φωτογραφίες έξω από το κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και στις Βρυξέλλες.

Με... τουριστική διάθεση εξακολουθει να αντιμετωπίζει την παρουσία του στις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο ο προσφάτως εκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης.

Ως πρώτη από τις τέσσερις φωτογραφίες επέλεξε, δε, αυτήν με τον ίδιο να χοροπηδάει στον αέρα δείχνοντας με ειλικρίνεια - αντίθετα από άλλους - τη χαρά του που αποκαταστάθηκε και εξασφαλίστηκε επαγγελματικά για τα επόμενα 5 χρόνια.

Στη λεζάντα που επέλεξε, μάλιστα, υποστήριξε ότι «η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ευοίωνες!»

Αλέξης Γεωργούλης: Κατενθουσιασμένος στις Βρυξέλλες! (Video)

Ενθουσιασμένος είναι ο Αλέξης Γεωργούλης καθώς κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κρύβει την χαρά του αφού κατέγραψε σε κάμερα τις πρώτες του στιγμές στις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο και τις ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η εκλογή του γνωστού ηθοποιού δεν αποτέλεσε έκπληξη, με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όμως έχει ενδιαφέρον το πώς τα κατάφερε. Για την ακρίβεια βρέθηκε στην πέμπτη θέση, πάνω στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Την προηγούμενη φορά που είχε εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος στη Λάρισα, δεν είχε βρεθέι πολλές φορές στο συμβούλιο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα και να αναγκαστεί να παραιτηθεί.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share