Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Ένωση Κεντρώων: Εκλογική συνεργασία με το Πράσινο Κίνημα!

Επήλθε προγραμματική σύγκλιση!

12 Ιουνίου 2019 12:06
Ένωση Κεντρώων: Εκλογική συνεργασία με το Πράσινο Κίνημα!
Follow us on Google News

Τη συνεργασία της Ένωσης Κεντρώων με το Πράσινο Κίνημα ανακοίνωσε η πρώτη με Δελτίο Τύπου. Η συνεργασία επετεύχθη μετά από συνάντηση των δύο πλευρών όπου επήλθε και προγραμματική σύγκλιση, ενώ εντός των ημερών θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου και θα δοθεί ανάλυση των όσων αποφασίστηκαν.

Σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται «στους συνδυασμούς της Ένωσης Κεντρώων για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι και μέλη του Πράσινου Κινήματος υπό τους συμπροέδρους Ακρίβου Σωτηρία (Ρία) και Καλογράνη Κωνσταντίνο καθώς και αρκετά ακόμη πρόσωπα σε διάφορες εκλογικές περιφέρειες που επιμελούνται του προγράμματος για την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την πράσινη ανάπτυξη».

Η Ένωση Κεντρώων διέψευσε ότι ο Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Το κόμμα του Βασίλη λεβέντη διαψεύσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πως ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Η Ενωση Κεντρώων διέψευσε ότι ο Φουρθιώτης θα θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Ενωσης Κεντρώων δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα να είναι ο Μένιος Φουρθιώτης υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και χαρακτήρισαν την είδηση που κυκλοφόρησε ως πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαλύεται η Ένωση Κεντρώων!

Οι 4 άξονες του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ!

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share