Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αρκάς: Η συκοφάντηση και… οι νεκροί!

Το νέο σκίτσο του!

7 Ιουνίου 2019 22:35
Αρκάς: Η συκοφάντηση και… οι νεκροί!

Ο Αρκάς βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα μετά τα δύο τελευταία του σκίτσα που προξένησαν πολλές αντιδράσεις.

Οι διαχειριστές της σελίδας απάντησαν, κάνοντας λόγο για τρολ που απειλούν με report τη σελίδα. «Τα γελοία τρολ απειλούν με ρηπόρτ τη σελίδα μας παρερμηνεύοντας δολίως την ατάκα του σκίτσου. Αν ο Αρκάς ήθελε να γράψει αυτά που υπονοούν θα τα έγραφε ευθαρσως χωρις να τους φοβηθεί. Ας κάνουν όσα ρηπορτ θέλουν. Όση και να είναι η λύσσα τους να είναι σίγουροι ότι δεν μπορούν να φιμώσουν αυτή τη σελίδα», ανέφεραν.

Πριν από λίγο ο Αρκάς επανήλθε με ένα ακόμα επιθετικό σκίτσο.Ένας άνδρας με στολή SS και σβάστικα στο μπράτσο λέει: «Αν κάποιος ενοχλεί, συκοφάντησε τον, αν δεν πιάσει αυτό, διαστρέβλωσε αυτά που λέει, αν δεν πιάσει ούτε αυτό διάδωσε ότι είναι νεκρός κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό φρόντισε να γίνει».

Αρκάς: Ξαναχτυπά με το..υπουργικό!

Ο Αρκάς ξαναχτυπά με το..υπουργικό! Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά από το σκίτσο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αρκάς, το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα την… αγάπη για τις καρέκλες.

Λίγο αργότερα, λοιπόν, επέστρεψε με νέο σκίτσο, το οποίο είναι πολύ επιθετικό.

Αφορά σε δηλώσεις που έχουν κάνει κυβερνητικά στελέχη μετά την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Δηλώσεις που στην ουσία τους λένε πως οι πολίτες δεν κατάλαβαν τα μέτρα ελάφρυνσης που εξήγγειλε η κυβέρνηση και γι’ αυτό τον λόγο της «γύρισαν την πλάτη».

Έτσι, σε αυτό το πνεύμα, ο γνωστός σκιτσογράφος παρουσιάζει τρεις άνδρες να συζητούν, σε μια εικόνα που παραπέμπει στο… χθεσινό «πύρινο» υπουργικό συμβούλιο.

Ο ένας από αυτούς, λέει: «Ο λόγος που μας καταψήφισαν είναι γιατί δεν μας κατάλαβαν«!

Για να ακολουθήσει η απάντηση από τον διπλανό του: «… Ή μας κατάλαβαν πολύ καλά«!

TAGS
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share