Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Μπακογιάννης: "Θα υπηρετήσω τους Αθηναίους"! - Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον Δήμαρχο της Αθήνας!

Χιλιάδες Αθηναίοι πανηγυρίζουν την εκλογή του!

2 Ιουνίου 2019 23:16
Κώστας Μπακογιάννης:

"Θα υπηρετήσω τους Αθηναίους" δήλωσε ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης! Έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον Δήμαρχο της Αθήνας αφού χιλιάδες Αθηναίοι χαίρονται με την εκλογή του.

Με καταμετρημένες περίπου 145.000 ψήφους ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τις 89.600, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος 47.750. Τα άκυρα είναι περίπου 3.000 και τα λευκά σχεδόν 5.000.

Από νωρίς στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη έφτασε η αδελφή του Αλεξία Μπακογιάννη και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ευχήθηκε στο γιο της «να δουλέψει σκληρά και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι Αθηναίοι». «Του εύχομαι να είναι ο εαυτός του και να δουλέψει. Ξέρει τη δουλειά του και είναι σεμνός. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τη νίκη του» συμπλήρωσε η κυρία Μπακογιάννη.

«Θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη.Δεν θα είναι ο πρώτος πολίτης, όπως είθισται να λέγεται, αλλά ο τελευταίος και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης καταχειροκροτούμενος ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του.

«Τέρμα τα λόγια. Τώρα έχει δουλειά. Θα δώσουμε όλες τις μάχες μαζί» είπε και τόνισε πως από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο

Σάρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δήμο Αθηναίων!

Σάρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δήμο Αθηναίων!

Ξεκάθαρη είναι η νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων με ποσοστό μεγαλύτερο του 65%.

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 96,7% (912 από 943 εκλογικά τμήματα) ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 65,25%.

Ο αντίπαλός του και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, συγκεντρώνει αντίστοιχα 34,75%.

Η συμμετοχή στον β΄γύρο των εκλογών στον δήμο Πειραιά έφτασε το 35,29%.

Η εκτίμηση της Singular Logic όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ έδινε νίκη στον Κώστα Μπακογιάννη με ποσοστό 65,2%.

Στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη έφτασε λίγο πριν τις 9 το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη ευχόμενη στον νέο δήμαρχο της Αθήνας «να δουλέψει σκληρά και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι Αθηναίοι».

«Του εύχομαι να είναι ο εαυτός του και να δουλέψει. Ξέρει τη δουλειά του και είναι σεμνός. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τη νίκη του» συμπλήρωσε η κυρία Μπακογιάννη.

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Μπακογιάννη για την νίκη του! (Video)

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη για την νίκη του! Κόσμος καταφθάνει στο εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία της Παλαιάς Βουλής προκειμένου να γιορτάσουν μαζί την μεγάλη νίκη του νέου δημάρχου της Αθήνας!

Πανηγυρικό είναι το κλίμα έξω από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη μετά την ανακοίνωση του exit poll σχετικά με την πρωτιά στον δήμο Αθηναίων.

Έντονο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον φαινεται να υπάρχει καθώς στο χώρο του περιπτέρου βρίσκονται όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας.

Στο χώρο του περιπτέρου του υποψήφιου δημάρχου, δημότες και υποστηρικτές του Κώστα Μπακογιάννη κερνιούνται νερο και μπύρα αναμένοντας την έλευση του.

Στο κέντρο της πλατείας της Παλαιάς Βουλής έχει στηθεί μια στρογγυλή εξέδρα από την οποία ο Κώστας Μπακογιάννης θα μιλήσει στους υποστηρικτές του αλλά και τους δημότες της Αθήνας,σύμφωνα με το protothema.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα σε όλα τα εκλογικά κέντρα του δήμου της Αθήνας φαίνεται να έχει το απόλυτο προβάδισμα και με διαφορά από τον Νάσο Ηλιόπουλο της τάξης 40%.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share