Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ για Novartis!

Ραγδαίες εξελίξεις!

2 Ιουνίου 2019 16:33
Ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ για Novartis!

Να βγει η αλήθεια στο φως καθώς και οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία, ζητά μέσω ανακοίνωσής του το ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση Novartis, με αφορμή την αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Είχαμε ζητήσει στην Βουλή, από την Κυβέρνηση να καταθέσει την αναφορά παραίτησης του κ. Αγγελή που ήταν εποπτεύων εισαγγελέας στην Εισαγγελία Διαφθοράς. Ματαίως! Σήμερα δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι αναφορές του προς την προϊσταμένη του, κ.Ξένη Δημητρίου, καθώς και προς τον αντιεισαγγελέα ΑΠ κ. Πεπόνη. Όσα γράφει για την πολιτική σκευωρία στην υπόθεση «Novartis» είναι συγκλονιστικά. Για άλλη μία φορά γίνεται λόγος για τον επονομαζόμενο «Ρασπούτιν» και το σκοτεινό του ρόλο του στην υπόθεση.Κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Κυρία Ράικου, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Κύριε Αγγελή, ποιος υπουργός είναι ο Ρασπούτιν; Έφθασε ο καιρός να βγει η αλήθεια στο φως, καθώς και οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία».

"Πόλεμος" στο ΚΙΝΑΛ! Ποιοί φεύγουν;

Αναβρασμός επικρατεί στο ΚΙΝΑΛ από την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα, και την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ορίσει τον Γιώργο Καμίνη επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε αναταραχή με μέλη της να επικοινωνούν τόσο με την Φώφη Γεννηματά, όσο και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να μάθουν περισσότερο για την υπόθεση. Παράλληλα, μια σειρά στελεχών του ΚΙΝΑΛ, που βρίσκονται στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου φέρεται να δήλωσαν πως δεν θα είναι υποψήφιοι με το κόμμα στις προσεχείς πρόωρες εθνικές εκλογές, διαμαρτυρόμενοι για την έξοδο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ από το κόμμα.

Πέρα από την κοινοβουλευτική ομάδα, σε εγρήγορση βρίσκεται και η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με στελέχη να ζητούν την άμεση σύγκλιση του κομματικού οργάνου ώστε να εκτιμηθεί η νέα κατάσταση και να ληφθούν, αν χρειαστεί, οι ανάλογες αποφάσεις.

O Μάνος Επιτροπάκης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου, ανακοινώνοντας και τη δική του αποχώρηση από το κόμμα. «Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook.

Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητα μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο. Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!"

Πηγή: Lifo

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share