Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ντροπή: "Ξύλο" σε εκλογικό κέντρο στο Ηράκλειο!

Για την ψήφο ενός ηλικιωμένου...

2 Ιουνίου 2019 14:02
Ντροπή:

Ήρθαν στα χέρια οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των δύο διεκδικητών του Δήμου Ηρακλείου για την ψήφο... ενός ηλικιωμένου!

Η ένταση προκλήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο ηλικιωμένος, έπιασε συζήτηση με εκλογικό αντιπρόσωπο ενός εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων, στην είσοδο του 23ου δημοτικού σχολείου στις Πατέλες.

Του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει... τον άλλον υποψήφιο, και ο εκλογικός αντιπρόσωπος προσπάθησε να τον μεταπείσει.

Η συζήτηση υπέπεσε στην αντίληψη του εκλογικού αντιπροσώπου του αντίπαλου υποψηφίου, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν μπροστά στον έντρομο ψηφοφόρο, ενώ έπεσαν και λίγες "ψιλές".

Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους "πρωταγωνιστές" του επεισοδίου να διαβεβαιώνουν τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για... παρεξήγηση.

Η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά, σε ήρεμο κλίμα.

Πηγή: ekriti.gr

Ηράκλειο: Συναγερμός στο «Ν. Καζαντζάκης»!

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου (1/6) στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» από φωτιά που ξέσπασε σε κινητήρα αεροπλάνου που ήταν σταθμευμένο.

Το αεροσκάφος της Travel Service ξεκίνησε από την Οστράβα της Τσεχίας για το Ηράκλειο μεταφέροντας 165 επιβάτες.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε και την ώρα που είχε μπει η σκάλα αποβίβασης ο υπάλληλος της εταιρίας εξυπηρέτησης αεροδρομίου είδε μια φωτιά στους κινητήρες αεροπλάνου.

Αμέσως πήρε τον φορητό πυροσβεστήρα και έσβησε φωτιά. Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική υπηρεσία που προχώρησε σε ρίψη αφρού.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη έλεγχος του αεροπλάνου σε μια προσπάθεια να διευκρινιστούν τα αίτια της φωτιάς.

Πηγή: cretalive.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share