Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υπουργείο εσωτερικών: Η επίσημη ανακοίνωση προς τους ψηφοφόρους της 2ας Ιουνίου 2019!

Δείτε αναλυτικά...

31 Μαΐου 2019 15:11
Υπουργείο εσωτερικών: Η επίσημη ανακοίνωση προς τους ψηφοφόρους της 2ας Ιουνίου 2019!

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr και στον ειδικό σύνδεσμο για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές έχει αναρτηθεί η εγκύκλιος για τη διενέργεια των επαναληπτικών περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι η επαναληπτική ψηφοφορία της 2ας Ιουνίου 2019, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα και οι εκλογείς δεν σημειώνουν σταυρό προτίμησης σε κανένα υποψήφιο σύμβουλο, καθόσον η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται µόνο ανάµεσα στους υποψηφίους περιφερειάρχες ή τους υποψήφιους δημάρχους των δύο (2) συνδυασμών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία. Οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν μόνο το ψηφοδέλτιο με την παράταξη που επιθυμούν. Εντούτοις, ψηφοδέλτια με σταυρό προτίμησης δεν προσμετρούνται ως άκυρα.

Οι συνδυασµοί που θα συμμετάσχουν στην επαναληπτική ψηφοφορία οφείλουν, µέσω του οικείου Αντιπεριφερειάρχη, να παραδώσουν έγκαιρα τον απαραίτητο αριθµό ψηφοδελτίων στον οικείο δήµαρχο. Όµοιο εκλογικό υλικό µε αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην πρώτη ψηφοφορία, θα χρησιμοποιηθεί και στην επαναληπτική, µε εξαίρεση το βιβλίο διαλογής ψήφων προτίμησης υπέρ των υποψηφίων των συνδυασμών, το οποίο δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί.

Εκλογές 2019: Το προβάδισμα του ΣΚΑΙ και στον Β' γύρο!

Και στον Β' γύρο των εκλογών η ομάδα του ΣΚΑΪ είναι εκεί. Από τις 6 το πρωί όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ θα καλύπτει την εκλογική διαδικασία σε ολόκληρη τη χώρα για τον Β’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στον εκλογικό μαραθώνιο τη σκυτάλη παίρνει πρώτος ο Γιώργος Αυτιάς από τις 6 έως τις 9 το πρωί. Ακολουθούν 09:00 με 11:00 ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, 11:00 με 13:00 ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης,

Στις 14.00 αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου.

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ

Η Σία Κοσιώνη στις 18:00 δίνει το σήμα εκκίνησης της εκλογικής βραδιάς. Μαζί της, ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Βασίλης Χιώτης, ο Τάκης Χατζής, ο Παντελής Καψής, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Νίκος Φιλιππίδης και η Ιωάννα Μάνδρου.

Με συνεχείς συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τις Περιφέρειες και τους Δήμους που η εκλογή κρίνεται στον δεύτερο γύρο, ο ΣΚΑΪ θα καταγράφει όλες τις εξελίξεις.

Ταυτόχρονα, ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλο το παρασκήνιο από τα επιτελεία των μονομάχων και τα εκλογικά τους κέντρα.

Και αυτή την Κυριακή, ο ΣΚΑΪ με εντυπωσιακές γραφικές απεικονίσεις και γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας θα μεταδίδει συνεχώς όλα τα εκλογικά αποτελέσματα.

Στο στούντιο και ο Γενικός Διευθυντής της Pulse RC, Γιώργος Αράπογλου, για την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Ο δεύτερος γύρος των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών με συνεχή ροή ειδήσεων στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,3 και στο ενημερωτικό portal skai.gr. όπου και θα μεταδίδονται livestreaming όλες οι εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share