Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρκάς: Διπλό «χτύπημα» για την «σφηνωμένη καρέκλα»!

Τα «ψέματα Τσίπρα»

30 Μαΐου 2019 21:51
Αρκάς: Διπλό «χτύπημα» για την «σφηνωμένη καρέκλα»!

Με δύο σκίτσα ο Αρκάς καυτηριάζει τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ενόψει και των εθνικών εκλογών.

Ο σκιτσογράφος τοποθετεί πάνω στο χειρουργικό τραπέζι τον αγκιστρωμένο πολιτικό, με τους χειρουργούς να προσπαθούν να τον αποκολλήσουν με επέμβαση ανοιχτής... καρέκλας.

Λίγο νωρίτερα, ο Αρκάς σε μία νέα ιστορία από τα «παιδικά χρόνια» ο μικρός πρωθυπουργός αναφωνεί ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που τον πιστεύει, κάτι για το οποίο φαίνεται να απορεί και ο ίδιος ακόμη.

Άνοιξε διάλογο ο Αρκάς και ανεβάζει καινούρια σκίτσα!

Άνοιξε διάλογο ο Αρκάς και ανεβάζει καινούρια σκίτσα! Δεν τον αφήνουν οι πολιτικές εξελίξεις να μην σχολιάσει με το καυστικό του χιούμορ τα πάντα!

Με δύο νέα σκίτσα κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης «χτύπησε» την Τετάρτη ο Αρκάς.

Ο γνωστός σκιτσογράφος δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook δύο νέα σκίτσα, με τα οποία αναφέρεται στο σεβασμό «όλων» των απόψεων από τον πρωθυπουργό, αλλά και απαντά στο ερώτημα «ποιος ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της τελευταίας τετραετίας».

Στη συνέχεια, ωστόσο, από την διαχείριση της σελίδας του Αρκά στο Facebook, έγινε η κάτωθι ανάρτηση-ανακοίνωση, αναφορικά με το κατά πόσον τα σκίτσα του είναι πολιτικά.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από πολλλούς χρήστες του Facebook, καθώς εξελήφθη ως... απολογία του γνωστού σκιτσογράφου, που επανήλθε έτσι και με νέα, τέταρτη ανάρτηση, με ένα εύγλωττο σκίτσο:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share