Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διαλύεται η Ένωση Κεντρώων!

Η ανεξαρτητοποίηση του Βουλευτή Σαρίδη έφερε ανακατατάξεις...

30 Μαΐου 2019 13:22
Διαλύεται η Ένωση Κεντρώων!

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται.

Η απόφασή του έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, καθώς μένει με λιγότερους από πέντε βουλευτές.

Ο κ. Σαρίδης έστειλε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του πριν λίγο στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Βασίλης Λεβέντης χάνει το προνόμιο των μετακλητών υπαλλήλων αλλά και την έδρα του αντιπροέδρου. Ωστόσο, ούτως ή άλλως η Βουλή δεν αναμένεται να ανοίξει ξανά και θα διαλυθεί στο επόμενο διάστημα, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων «Δεν ασχολούμαστε με προσωπικές ατζέντες ο λαός θα κρίνει τη συμπεριφορά όλων μας, εμείς κοιτάμε μπροστά, στόχος μας οι εθνικές εκλογές», σχολίασε το κόμμα για την ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη.

Θεός Λεβέντης για exit poll: «Ψήφισαν Βελόπουλο που έδινε αλοιφές για τη μέση»

Ο πρώτος αρχηγός κόμματος που έκανε δήλωση, ήταν ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αρνήθηκε να πιστέψει τα ευρήματα των exit poll που τον φέρνουν να μην εκλέγει ευρωβουλευτή.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα σχετικά και με αυτές που φαίνεται να είναι οι εκπλήξεις των Ευρωεκλογών:

«Αυτά τα exit poll πρέπει να πέσουν έξω. Δεν μπορεί ο λαός να μην ψήφισε Ένωση Κεντρώων, που τίμησε την Μακεδονία και να ψήφισε τον Βαρουφάκη που κατέστρεψε την Οικονομία και τον Βελόπουλο που έδινε χειρόγραφα του Χριστού και αλοιφές για την μέση. Όταν προστεθούν Κρήτη και Θεσσαλονίκη η Ένωση Κεντρώων θα ανέβει».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share