Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στην Θεσσαλονίκη - Ποιοί μπαίνουν στον β' γύρο;

Τέλος για το θρίλερ των δημοτικών εκλογών!

30 Μαΐου 2019 12:58
Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στην Θεσσαλονίκη - Ποιοί μπαίνουν στον β' γύρο;

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανακαταμέτρησης των ψήφων του πρώτου γύρου των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης από το Πρωτοδικείο.

Την αίτηση ανακαταμέτρησης κατέθεσε η παράταξη "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον" με επικεφαλής τον Γιώργο Ορφανό, ενώ σε ανάλογο αίτημα για να παρακολουθήσει τη διαδικασία προέβη και η παράταξη "Ναι στη Θεσσαλονίκη" με τον υποψήφιο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Όπως έγινε γνωστό από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ισχύει η χθεσινή ανακήρυξη των αποτελεσμάτων και το δίδυμο που θα αναμετρηθεί οριστικά στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών για τη διεκδίκηση του κεντρικού δήμου είναι ο Νίκος Ταχιάος και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Θεσσαλονίκη: Επανακαταμέτρηση για τον Γιώργο Ορφανό!

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Θεσσαλονίκη λίγες μόλις μέρες πριν το β' γύρο των δημοτικών εκλογών με τον Γιώργο Ορφανό να καταθέτει αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτό το αίτημα και η επανκαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15:00.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σε ποσοστό ενσωμάτωσης 99,79% χωρίζουν τον Γιώργο Ορφανό 488 ψήφοι από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί 474 από τα 475 εκλογικά τμήματα. Όπως προκύπτει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκεντρώνει 14,93% και 18.367 ψήφους και ο Γιώργος Ορφανός 14,53% και 17.879 ψήφους.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share