Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πραγματοποιείται συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή στη Βουλή!

Στο γραφείο της ΝΔ!

30 Μαΐου 2019 09:56
Πραγματοποιείται συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή στη Βουλή!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει συνάντηση αυτή την ώρα στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.


Σύμφωνα με πληροφορίες. η συνάντηση πραγματοποιείται για να γίνει αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών αλλά και για να εστιάσουν στην πορεία του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές.

ΣΥΡΙΖΑ: Προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα στηρίζει την Κυριακή!

Προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα στηρίζει την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής επιβάλλει τη συνεργασία στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, και έτσι θα κινηθούμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, στον δεύτερο γύρο, προοδευτικά ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: "Ναι" στις αλλαγές για την Δικαιοσύνη! - Από τις καλύτερες συνεδριάσεις!

"Ναι" στις αλλαγές για την Δικαιοσύνη αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ! Από τις καλύτερες συνεδριάσεις που έχουν γίνει ποτέ!

Κατα πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος μπροστά στη μάχη των εθνικών εκλογών. Σημειώθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην οργάνωση της μάχης των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Να ληφθεί υπόψη το μήνυμα των πολιτών, στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και δίνοντας ταυτόχρονα τον αγώνα των ιδεών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος νίκης στις εθνικές εκλογές.

«Είναι τόσο εφικτή, όσο και αναγκαία για τη χώρα η νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές» είναι η... γραμμή που βγαίνει από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, που είχε διάρκεια περίπου 4,5 ωρών και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:30. Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι ήταν μία από τις καλύτερες συνεδριάσεις που έχουν γίνει ποτέ...

Στη σύσκεψη, κεντρικό θέμα ήταν η καμπάνια και η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εθνικών εκλογών. Στο τραπέζι βρέθηκε η χαραξη στρατηγικου σχεδιασμού, μετά το «χαστούκι» που έδωσε, κυρίως, η μεσαία τάξη, εξαιτίας της υπερφορολόγησης, ενώ υπήρξε προβληματισμός για το μήνυμα που θα στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, εν όψει των εθνικων εκλογών.

Το θέμα των αλλαγών στη Δικαιοσύνη ήταν επίσης στο τραπέζι, με τα στελέχη, σύμφωνα με πληροφορίες, να τάσσονται υπέρ, χωρίς να εκφραστούν διαφωνίες. Ωστόσο, επισημάνθηκε πως νομικά είναι κατοχυρωμένη η κυβέρνηση, αλλά ειπώθηκε ότι χρειάζεται προσοχή στην πολιτική διαχείριση. ΟΙ ίδιες πηγές μιλούσαν για μία από τις καλύτερες συνεδριάσεις που έχουν γίνει ποτέ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απαράδεκτη ανακοίνωση στελέχους της ΝΔ κατά της...

Υποψηφιότητα Βέμπερ: Από τι εξαρτάται;

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share