Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άνοιξε διάλογο ο Αρκάς και ανεβάζει καινούρια σκίτσα!

Ποια είναι η αντίθεση του;

29 Μαΐου 2019 23:20
Άνοιξε διάλογο ο Αρκάς και ανεβάζει καινούρια σκίτσα!

Άνοιξε διάλογο ο Αρκάς και ανεβάζει καινούρια σκίτσα! Δεν τον αφήνουν οι πολιτικές εξελίξεις να μην σχολιάσει με το καυστικό του χιούμορ τα πάντα!

Με δύο νέα σκίτσα κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης «χτύπησε» την Τετάρτη ο Αρκάς.

Ο γνωστός σκιτσογράφος δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook δύο νέα σκίτσα, με τα οποία αναφέρεται στο σεβασμό «όλων» των απόψεων από τον πρωθυπουργό, αλλά και απαντά στο ερώτημα «ποιος ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της τελευταίας τετραετίας».

Στη συνέχεια, ωστόσο, από την διαχείριση της σελίδας του Αρκά στο Facebook, έγινε η κάτωθι ανάρτηση-ανακοίνωση, αναφορικά με το κατά πόσον τα σκίτσα του είναι πολιτικά.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από πολλλούς χρήστες του Facebook, καθώς εξελήφθη ως... απολογία του γνωστού σκιτσογράφου, που επανήλθε έτσι και με νέα, τέταρτη ανάρτηση, με ένα εύγλωττο σκίτσο:

Το νέο σκίτσο του Αρκά πέθανε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα!

Το νέο σκίτσο του Αρκά πέθανε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα!

Δεν περνάει… μέρα που ο Αρκάς δεν αφιερώνει ένα από τα σκίτσα που δημοσιεύει στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, στην κυβέρνηση της χώρας.

Για μια ακόμη φορά ο Αρκάς επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με ένα νέο σκίτσο που εστιάζει στις παροχές και τον… θάνατο!

Είτε με πρωταγωνιστή τον… πρωθυπουργό και τα παιδικά του χρόνια, είτε όχι, ο γνωστός σκιτσογράφος αποδεικνύει καθημερινά πως βρίσκεται… απέναντι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τελευταίο του «χτύπημα» πρωταγωνιστεί ένας άνδρας, ενώ το σκίτσο είναι ασπρόμαυρο.

Ο άνδρας λέει: «Ο επιθανάτιος ρόγχος κάθε κυβέρνησης είναι οι παροχές!», αναφερόμενος φυσικά στο πακέτο ελαφρύνσεων που εξήγγειλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το Ζάππειο, λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.Δείτε το νέο σκίτσο που υπογράφει ο Αρκάς

TAGS
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share