Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τι sms έστειλε ο Μητσοτάκης στους βουλευτές του την Κυριακή;

Τι ευχήθηκε;

29 Μαΐου 2019 13:44
Τι sms έστειλε ο Μητσοτάκης στους βουλευτές του την Κυριακή;

Το βράδυ των ευρωεκλογών, με τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει τις 9,5 μονάδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ενός sms που απέστειλε στους βουλευτές του, θέλησε να τους τονίσει τη στάση που πρέπει να κρατήσουν την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το sms του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εστάλη στα κινητά των βουλευτών του ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Παρακαλώ να είμαστε προσεχτικοί, σεμνοί και συγκρατημένοι. Καλό αγώνα».

Διαγράφηκε στέλεχος της ΝΔ μετά από το αισχρό post που ανέβασε!

Την άμεση διαγραφή του Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο με αφορμή τη μη εκλογή της κας Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Με ανάρτησή του στο twitter, ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε: «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας»

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας.

Ο Κώστας Στεφανίδης είχε κάνει ένα αισχρό post στο facebook για την Κωνσταντίνα Κούνεβα το οποίο αργότερα κατέβασε αλλά είχε κάνει ήδη τον γύρο προκαλώντας αναγάνκτηση. Έγραφε σε αυτό:

Κάποιοι σχολίαζαν ότι το στέλεχος της ΝΔ δεν θα χρειάζεται πια κάποιον να του καθαρίζει το σπίτι αφού θα έχει πολύ χρόνο στην διάθεσή του.
Νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε: «Η ρατσιστική και σεξιστική ανάρτηση του συντονιστή ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Στεφανίδη, κατά της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Κούνεβα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει με τον πιο χυδαίο τρόπο, την άποψη στελεχών της ΝΔ για την θέση των εργαζομένων γυναικών.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα υπήρξε για χρόνια συνδικαλίστρια, γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστών/-στριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ). Για τους αγώνες της, το 2008 δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας απώλεια της όρασης από το ένα μάτι και βλάβες σε εσωτερικά όργανα. Από το 2014, που εξελέγη ευρωβουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κ. Κούνεβα έδωσε μάχη για τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα.

Είναι σαφές πως για τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, μια καθαρίστρια δεν δικαιούται να συμμετέχει στον πολιτικό βίο. Φαίνεται ότι για αυτούς, οι θέσεις εξουσίας ανήκουν αποκλειστικά σε λίγους και εκλεκτούς, κυρίως προνομιούχους άνδρες, γόνους συγκεκριμένων οικογενειών.
Η ηγεσία της ΝΔ, έστω και τώρα, οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει έμπρακτα συμπεριφορές τέτοιου είδους».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απαράδεκτη ανακοίνωση στελέχους της ΝΔ κατά της...

Υποψηφιότητα Βέμπερ: Από τι εξαρτάται;

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share