Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Ταχιάος: Πήγε να ψηφίσει και ανακάλυψε ότι είναι στην εφορευτική!

Απίστευτο περιστατικό για τον υποψήφιο δήμαρχο!

29 Μαΐου 2019 12:44
Ταχιάος: Πήγε να ψηφίσει και ανακάλυψε ότι είναι στην εφορευτική!
Follow us on Google News

Μία έκπληξη περίμενε τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο όταν πήγε να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του, στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ταχιάος ενημερώθηκε κατά την άφιξή του στο εκλογικό τμήμα ότι ήταν αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής! Δεν ήταν μόνο αυτό όμως το απρόοπτο, αφού το πρωί δεν μπορούσαν να βρουν το όνομα του κ. Ταχιάου στους εκλογικούς καταλόγους, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Θα γυρίσω πολλά εκλογικά τμήματα σήμερα, οπότε δεν μπορούσα να μείνω», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του. «Σήμερα είναι η γιορτή του πολίτη, δεν πρέπει να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη. Πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν», δήλωσε ακόμη ο κ. Ταχιάος.

Εκλογές 2019: Τεράστια μάχη για την 2η θέση στην Θεσσαλονίκη! Τους χωρίζουν 246 ψήφοι!

Εκλογές 2019: Η πρώτη θέση έχει «κλειδώσει» από τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 22,59%, το οποίο του δίνει 11 έδρες στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Για τη δεύτερη θέση, ωστόσο, που θα οδηγήσει, όπως όλα δείχνουν, στις εκλογές της επόμενης Κυριακής γίνεται μια πραγματική μάχη.

Συγκεκριμένα, για τη δεύτερη θέση στη Θεσσαλονίκη παλεύουν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Γιώργος Ορφανός, ενώ ακολουθεί με διαφορά 1,5% μονάδων η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Εκλογές 2019: Τεράστια μάχη για την 2η θέση στην Θεσσαλονίκη! Τους χωρίζουν 246 ψήφοι!

Με διαφορά 246 ψήφων Ζέρβας και Ορφανός

Σε ενσωμάτωση κοντά στο 60% (59,37%) για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο Ζέρβας μετρά 10.778 ψήφους (ποσοστό 14,82%) ενώ ο Ορφανός 10.532 ψήφους (ποσοστό 14,48%).

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αυτή την ώρα φτάνει το 13,56%, ενώ ακολουθούν ο Σπύρος Βούγιας (7,08%) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (5,43%).

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Γιώργος Ορφανός είχε πάρει «κεφάλι» για τη δεύτερη θέση στην κούρσα για τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share