Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ντιμπέιτ Πατούλη - Δούρου!

Μετά την πρόταση Πατούλη.

28 Μαΐου 2019 14:36
Ντιμπέιτ Πατούλη - Δούρου!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου με την οποία αποδέχεται την πρόταση του Γιώργου Πατούλη για ντιμπέιτ.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου:

«Το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών αποτελεί συστατικό στοιχείο για τη δημοκρατική λειτουργία της Πολιτείας. Στο πλαίσιο αυτό, ενόψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, η Δύναμη Ζωής και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, δηλώνουν ότι:

α) αποδέχονται την πρόταση του συνδυασμού του κ. Πατούλη περί διακαναλικού debate και

β) θα απαντήσουν σε κάθε ερώτηση των πολιτών σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις και τα κρίσιμα διακυβεύματα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής, όπως άλλωστε έπραξαν ήδη, απουσιάζοντος αρκετές φορές του κ. Πατούλη. Την τελευταία μάλιστα φορά υπαναχώρησε, παρότι είχε προσκληθεί δημόσια από την Περιφερειάρχη σε διαδικτυακό debate, είχε αποδεχθεί αρχικά και μετά ανακάλεσε, επιλέγοντας την "ασφάλεια" των γραπτών ανακοινώσεων.

Για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών, η δημόσια αυτή αντιπαράθεση μπορεί να λάβει και τη μορφή θεματικών debates, είτε στην τηλεόραση είτε, αδιαμεσολάβητα, στο Διαδίκτυο, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν πλήρως για τα κρίσιμα ζητήματα (διαχείρισης απορριμμάτων, υποδομές, κοινωνική προστασία) καθώς και τις προτάσεις για το μέλλον της Αττικής.

Γιατί η ενημέρωση των πολιτών είναι προϋπόθεση Δημοκρατίας, πέρα και πάνω από μικροπαραταξιακά «πυροτεχνήματα» και κινήσεις εντυπωσιασμού».

Περιφέρεια Αττικής: Αυτά είναι τα αποτελέσματα

Σιγά σιγά τα αποτελέσματα βγαίνουν και μπορούμε να έχουμε μια εικόνα. Να θυμίσουμε ότι οι κάλπες έχουν κλείσει από τις 19:00 και οι η καταμέτρηση έχει ξεκινήσει!

Ρένα Δούρου, Γιώργος Πατούλης και Γιάννης Σγουρός διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης έχει πάρει προβάδισμα, με την ενσωμάτωση να είναι στο 3,9%. Δεύτερη έρχεται η νυν Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα διαμορφώνονται ως εξής:

Γιώργος Πατούλης: 36,8%
Ρένα Δούρου: 20,7%
Σγουρός Ιωάννης: 17,0%
Πρωτούλης Ιωάννης: 8,5%
Παναγιώταρος Ηλίας: 5,8%
Δημητρίου Γεώργιος: 2,8%
Τζήμερος-Γλαύκος Αθανάσιος: 2,4%

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share