Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ροδόπη: Πρωτιά για το μειονοτικό «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας»!

Σάρωσε το κόμμα των Μουσουλμάνων!

27 Μαΐου 2019 13:06
Ροδόπη: Πρωτιά για το μειονοτικό «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας»!

Εκλογές 2019: Πολύ υψηλά τα ποσοστά έλαβε το μειονοτικό «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» στις περιφέρειες της Ροδόπης και της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, το ΚΙΕΦ φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστά της τάξεως του 38.09% στην Ροδόπη, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση ενώ είναι τρίτη δύναμη στην Ξάνθη, με 20,04%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΚΙΕΦ είναι το μειονοτικό κόμμα της Θράκης, με πρόεδρο την Τσιγδέμ Ασάφογλου, το οποίο πήρε την απόφαση να κατέλθει ως ανεξάρτητο στις Ευρωεκλογές.

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης σε δηλώσεις του στο ΑΝΤ1 για τα αποτελέσματα των ευροκλογών στη Θράκη, έκανε λόγο για επικίνδυνη εξέλιξη καθώς όπως είπε σχετίζεται με τη δράση του τουρκικού προξενείου στην περιοχή. Σημείωσε επίσης ότι η κάθοδος του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές ουσιαστικά είναι μια πρόβα των σκληροπυρηνικών στελεχών της μειονότητας για τις εθνικές εκλογές!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σε Ροδόπη και Ξάνθη

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ! Το απόγευμα θα γίνει σύσκεψη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη εκλογών – με πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 30ή Ιουνίου!

Μετά τη μεγάλης διάρκειας σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Δευτέρας - και μετά τις 19:00- σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ευρεία συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, προκειμένου να εκτιμηθεί η εκλογική ήττα του κυβερνώντος κόμματος και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα προς τις εθνικές κάλπες. Αυτή η σύσκεψη αποφασίστηκε, όπως αναφέρει στο ethnos.gr κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Στη νέα ευρεία σύσκεψη ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία.

Η σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας γίνεται λίγο πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για το δείπνο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share