Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

Σία Κοσιώνη: Έβλεπε τον Μπακογιάννη να κάνει δηλώσεις κι έλιωνε! (Video)

Αμήχανες στιγμές!

27 Μαΐου 2019 08:21
Σία Κοσιώνη:  Έβλεπε τον Μπακογιάννη να κάνει δηλώσεις κι έλιωνε! (Video)

Αμήχανη ήταν η στιγμή που η Σία Κοσιώνη έβλεπε τον Κώστα Μπακογιάννη να κερδίζει την πρωτιά στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και δεν μπορούσε να αντιδράσει όπως θα ήθελε.

Έπρεπε να είναι στον «αέρα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς, ενώ εκείνος κέρδισε την πρώτη θέση στις εκλογές για το δήμο Αθηναίων.

Ο σκηνοθέτης του ΣΚΑΙ φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία αφού η οθόνη «χωρίστηκε» στα δυο, έγινε split. Από τη μία, η περήφανη Σία Κοσιώνη και από την άλλη ο χαρούμενος Κώστας Μπακογιάννης που μιλούσε για τη νίκη του.

Θρίαμβος Μπακογιάννη: "Σοκ και δέος για το ποσοστό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία"

Δηλώσεις μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στο δήμο Αθηναίων έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος προηγείται με ένα μεγάλο ποσοστό.

«Αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το ποσοστό που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Έχω μία συγκίνηση και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και ένα ευχαριστώ στους αντιπάλους μου γιατί επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό. Κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη και εντολή από τους πολίτες της Αθήνας. Αυτή η ψήφος ήταν το πρώτο ημίχρονο για μία πόλη που μας ενώνει όλους», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης. 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share