Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δήμος Βόλου: Με το 55% νίκη για τον Αχιλλέα Μπέο!

Μεγάλη νίκη.....

26 Μαΐου 2019 23:32
Δήμος Βόλου: Με το 55% νίκη για τον Αχιλλέα Μπέο!

Επικράτηση του συνδιασμού του Αχιλλέα Μπέου καταγράφεται στον Βόλο, με ποσοστό που ξεπερνούν το 55%, κάτι που σημαίνει ότι επανεκλέγεται από σήμερα και δεν θα διεξαχθεί β' γύρος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η οδός Ιάσονος, όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και άλλοι δρόμοι, έχουν κλείσει από υποστηρικτές του.

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί στα στρατόπεδα των αντιπάλων του, όπου κανένας από όσους είχαν πάρει επίσημο κομματικό χρίσμα, δεν κατάφερε να λάβει ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

Η Νάνσυ Καπούλα που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 15% και στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Ιάσονας Αποστολάκης που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε μία ποσοστιαία μονάδα λιγότερη.

Ο υποστηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Παπαδούλης, κινείται γύρω από το 10% και ο κ. Ριζόπουλος που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ παραμένει κάτω από το 8%.

Απόστολος Τσιτσικώστας: Οι δηλώσεις του για την νίκη!

Είχαμε πει και νωρίτερα ότι ήταν ξεκάθαρο ότι ο Απ. Τσιτσικώστας θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχηςΚεντρικής Μακεδονίας. Ο ίδιος σε κλίμα χαράς δήλωσε:

«Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μου προς όλους: θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων», τόνισε πριν από λίγο ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δηλώσεις του από το εκλογικό του κέντρο. Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για «μεγάλη και καθαρή νίκη» στις Περιφερειακές Εκλογές και επισήμανε ότι οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας με τη θετική τους ψήφο αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια.

«Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρειά μας στο μέλλον. Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να χτίσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία. Επιβράβευσαν τη σταθερή επιλογή μας να κινηθούμε πέρα και έξω από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε, δε, τους πολίτες, τους εθελοντές, τους συνεργάτες του, τους υποψηφίους της παράταξής του «Αλληλεγγύη» και την οικογένειά του που, όπως είπε, στάθηκε δίπλα του και σε αυτή τη μάχη. «Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share