Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απόστολος Τσιτσικώστας: Οι δηλώσεις του για τη νίκη!

«Θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

26 Μαΐου 2019 23:21
Απόστολος Τσιτσικώστας: Οι δηλώσεις του για τη νίκη!

Είχαμε πει και νωρίτερα ότι ήταν ξεκάθαρο ότι ο Απ. Τσιτσικώστας θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο ίδιος σε κλίμα χαράς δήλωσε:

«Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μου προς όλους: θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων», τόνισε πριν από λίγο ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δηλώσεις του από το εκλογικό του κέντρο. Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για «μεγάλη και καθαρή νίκη» στις Περιφερειακές Εκλογές και επισήμανε ότι οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας με τη θετική τους ψήφο αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια.

«Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρειά μας στο μέλλον. Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να χτίσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία. Επιβράβευσαν τη σταθερή επιλογή μας να κινηθούμε πέρα και έξω από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε, δε, τους πολίτες, τους εθελοντές, τους συνεργάτες του, τους υποψηφίους της παράταξής του «Αλληλεγγύη» και την οικογένειά του που, όπως είπε, στάθηκε δίπλα του και σε αυτή τη μάχη. «Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Απίστευτη αποκάλυψη από την 'Ελλη Στάη: "Απόψε ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει εκλογές!"

Όπως φαίνεται το σημερινό αποτέλεσμα έχει θορυβήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί και να προχωρήσει η χώρα άμεσα σε εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Έλλης Στάη για το OPEN TV, ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει πρόωρες εθνικές εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου και συνομιλεί με κορυφαία στελέχη του κόμματος αλλά και στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι θέτουν επί τάπητος το ζήτημα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες

Αντώνης Σαμαράς: "Είναι μια μεγάλη μέρα!"

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών,τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να πάει σε εκλογές.

«Η Ελλάδα νίκησε σήμερα. Είναι μία πολύ μεγάλη μέρα. Αύριο ξημερώνει μία καινούρια μέρα για όλους τους Έλληνες. Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που έδωσε αυτή τη μεγάλη μάχη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και συνέχισε:

Τώρα, γεμάτοι ελπίδα αντιμετωπίζουμε ένα αύριο δύσκολο, το οποίο κι αυτό θα κερδίσουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να πάει σε εκλογές, ο κ. Σαμαράς είπε: «Είναι καθαρό αυτό, το είπε πολύ σωστά ο Κυρ. Μητσοτάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share