Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Αντώνης Σαμαράς: "Είναι μια μεγάλη μέρα!"

Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού...

26 Μαΐου 2019 22:45
Αντώνης Σαμαράς:

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να πάει σε εκλογές.

«Η Ελλάδα νίκησε σήμερα. Είναι μία πολύ μεγάλη μέρα. Αύριο ξημερώνει μία καινούρια μέρα για όλους τους Έλληνες. Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που έδωσε αυτή τη μεγάλη μάχη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και συνέχισε:

Αντώνης Σαμαράς:

«Τώρα, γεμάτοι ελπίδα αντιμετωπίζουμε ένα αύριο δύσκολο, το οποίο κι αυτό θα κερδίσουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να πάει σε εκλογές, ο κ. Σαμαράς είπε: «Είναι καθαρό αυτό, το είπε πολύ σωστά ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Γιάνης Βαρουφάκης: "Ξεκινήσαμε από το μηδέν με πλήρη αποκλεισμό από τα ΜΜΕ"

Γιάνης Βαρουφάκης:

Αμέσως μετά τα πρώτα αποτελέσματα της Singular Logic, ο Γιάνης Βαρουφάκης, γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τις σημερινές εκλογές.

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πανευρωπαϊκό κίνημα. Οι κυνικοί είπαν πως κατεβαίνω στη Γερμανία για να αποφύγω τους Έλληνες. Σήμερα αποδείξαμε πανευρωπαϊκά πως χρειάζομαστε ένα πανευρωπαϊκό κίνημα», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

undefined

«Οι Έλληνες σεβάστηκαν πως μιλούσαμε για την Ευρώπη. Τολμήσαμε να κατέβουμε με ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν με πλήρη αποκλεισμό από τα ΜΜΕ. Κάναμε έναν πολύ ωραίο αγώνα, γνωρίσαμε τον κάθε Έλληνα, την αίσθηση της αδικίας που νιώθουν όχι μόνο οι Έλληνες αλλά οι Γερμανοί, οι Δανοί», επεσήμανε ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ο Ηλίας Ψινάκης καταγγέλλει: «Ότι λαμογιές και να κάνουν...»!

Με ανάρτησή του στα social media ο Ηλίας Ψινάκης κατήγγειλε ότι δέχεται πόλεμο ο ίδιος και οι «Πολίτες». Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του οποίου ηγείται στη μάχη για τις Ευρωεκλογές.

undefined

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των Πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Οπου δεν υπάρχουν, ενημερώστε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε «Πολίτες του Ηλία Ψινάκη» και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό. Ο,τι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από εσάς θα πάρουν το μάθημά τους!» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ηλίας Ψινάκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share