Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο Ηλίας Ψινάκης καταγγέλλει: «Ότι λαμογιές και να κάνουν...»!

Ξέσπασε!

26 Μαΐου 2019 21:55
Ο Ηλίας Ψινάκης καταγγέλλει: «Ότι λαμογιές και να κάνουν...»!

Με ανάρτησή του στα social media ο Ηλίας Ψινάκης κατήγγειλε ότι δέχεται πόλεμο ο ίδιος και οι «Πολίτες». Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, σε πολλά εκλογικά κέντρα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του οποίου ηγείται στη μάχη για τις Ευρωεκλογές.

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των Πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Οπου δεν υπάρχουν, ενημερώστε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε «Πολίτες του Ηλία Ψινάκη» και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό. Ο,τι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από εσάς θα πάρουν το μάθημά τους!» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη στο instagram:

Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη! - «Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα...»

Ο Ηλίας Ψινάκης περνάει δύσκολες ώρες και έκανε την ανακοίνωση-βόμβα, λέγοντας πως σήμερα ήταν η τελευταία του μέρα.

Τι παραδέχθηκε δημόσια;

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης δεν αποσύρεται από την πολιτική, καθώς έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές 2019 με τον δικό του συνδυασμό «Πολίτες» που έχει ιδρύσει.

«Σήμερα παραιτήθηκα. Ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσα να εξαντλήσω στον δήμο και σήμερα δεν είμαι πια δήμαρχος», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε και στην τραγική φωτιά στο Μάτι που κόστισε τη ζωή σε 100 ανθρώπους.

«Σωστά διώκομαι για την τραγωδία στο Μάτι», δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ζήσαμε τραγικές στιγμές», είπε αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά, σημειώνοντας πως «όταν γίνεται κάτι τόσο τραγικό κι έχεις θύματα, καμένες περιουσίες, τον τεράστιο πόνο της καταστροφής κάποιος πρέπει να φταίει».

Ωστόσο σημείωσε πως δεν μπορεί να εντοπίσει το δικό του λάθος. «Στοχοποιήθηκα γιατί κάνω μόνο τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα», είπε ακόμη και παραδέχτηκε ότι «έκανα ηλιθιότητα που είπα ότι κάηκε το σπίτι μου», ενώ χαρακτήρισε αισχρό το γεγονός ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται πολιτικά την τραγωδία στο Μάτι.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share