Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών - Μπροστά με διαφορά ο Μώραλης!

Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα!

26 Μαΐου 2019 21:23
Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών  - Μπροστά με διαφορά ο Μώραλης!

Περίπατο» για τον Γιάννη Μώραλη στο Δήμο Πειραιά δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τις δημοτικές εκλογές.


Με ενσωματωμένο το 2,65% από τα 302 εκλογικά τμήματα ο κ. Μώραλης συγκεντρώνει 47,11%, ο κ. Βλαχάκος της ΝΔ 22,56% και ο κ. Μπελαβίλας, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ 14,4%.7

Βασίλης Κικίλιας προς Ευκλείδη Τσακαλώτο: «Άλλοι… δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται!»

Βασίλης Κικίλιας προς Ευκλείδη Τσακαλώτο: «Άλλοι… δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται!»

Χιουμοράκι «στολισμένο» με χυδαιότητες έκανε ο Βασίλης Κικίλιας ως απάντηση στο σχόλιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τα exit polls της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην ΕΡΤ για τα αποτελέσματα των exit polls, τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα. Δεν θες να δεις πώς… φτιάχνονται».

undefined

Ωστόσο, στο άκουσμα του… λουκάνικου, το μυαλό του βουλευτή της ΝΔ φαίνεται πως πήγε κάπου αλλού. «Οι παρομοιώσεις του κ. Τσακαλώτου έχουν πάντα ενδιαφέρον. Μου αρέσουν. Για τα λουκάνικα μπορεί να υπάρχουν πολλές προεκτάσεις. Άλλοι… δροσίζονται κι άλλοι ζορίζονται», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τα exit poll θυμίζουν τα λουκάνικα!

 Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τα exit poll θυμίζουν τα λουκάνικα!

«Οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα. Δεν θες να δεις πώς… φτιάχνονται», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των exit poll.

«Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα: δεν θες να δεις πώς… φτιάχνονται. Ας περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα», είπε ο ΥΠΟΙΚ, συστήνοντας σε όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα από τα ευρήματα του exit poll«προσοχή, το έχουν ξαναπάθει πολλές φορές».

undefined

Στη συνέχεια, υπενθύμισε τα exit poll και τις δημοσκοπήσεις τόσο στο δημοψήφισμα, όσο και στις εκλογές του 2015: «Τον Σεπτέμβριο του 2015 θυμάμαι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πάνω από την άνω τιμή που έδιναν και η ΝΔ κάτω από την κατώτερη. Άρα θέλει μια προσοχή».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share