Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βασίλης Κικίλιας προς Ευκλείδη Τσακαλώτο: «Άλλοι… δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται!»

ο Κικίλιας απάντησε για τα λουκάνικα!

26 Μαΐου 2019 21:10
Βασίλης Κικίλιας προς Ευκλείδη Τσακαλώτο: «Άλλοι… δροσίζονται, άλλοι ζορίζονται!»

Χιουμοράκι «στολισμένο» με χυδαιότητες έκανε ο Βασίλης Κικίλιας ως απάντηση στο σχόλιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τα exit polls της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στην ΕΡΤ για τα αποτελέσματα των exit polls, τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα. Δεν θες να δεις πώς… φτιάχνονται».

Ωστόσο, στο άκουσμα του… λουκάνικου, το μυαλό του βουλευτή της ΝΔ φαίνεται πως πήγε κάπου αλλού. «Οι παρομοιώσεις του κ. Τσακαλώτου έχουν πάντα ενδιαφέρον. Μου αρέσουν. Για τα λουκάνικα μπορεί να υπάρχουν πολλές προεκτάσεις. Άλλοι… δροσίζονται κι άλλοι ζορίζονται», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τα exit poll θυμίζουν τα λουκάνικα!

«Οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα. Δεν θες να δεις πώς… φτιάχνονται», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των exit poll.

«Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα: δεν θες να δεις πώς… φτιάχνονται. Ας περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα», είπε ο ΥΠΟΙΚ, συστήνοντας σε όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα από τα ευρήματα του exit poll«προσοχή, το έχουν ξαναπάθει πολλές φορές».

Στη συνέχεια, υπενθύμισε τα exit poll και τις δημοσκοπήσεις τόσο στο δημοψήφισμα, όσο και στις εκλογές του 2015: «Τον Σεπτέμβριο του 2015 θυμάμαι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πάνω από την άνω τιμή που έδιναν και η ΝΔ κάτω από την κατώτερη. Άρα θέλει μια προσοχή».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: ''Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί καμία ήττα!''

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Έλλης Στάη και δήλωσε:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα....

Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί. Τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη, είναι αποτελέσματα μέχρι τις 16:30. Έχουν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από εκείνη τη στιγμή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει υποστεί τη στρατηγική ήττα, την οποία επενδύει η Νέα Δημοκρατία. Είναι ένας από τους δύο μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος, με αξιώσεις ακόμη και να επιτύχει μία νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share