Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Περιστέρι: Εκλογή από το α γύρο;

Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος;

26 Μαΐου 2019 21:05
Περιστέρι: Εκλογή από το α γύρο;

Εκλογή από τον πρώτο γύρο δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα για τον υποψήφιο και νυν δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Περιστέρι: Εκλογή από το α γύρο;

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα για τις δημοτικές εκλογές δείχνουν τον Ανδρέα Παχατουρίδη να κερδίζει άνετα από τον πρώτο γύρο των εκλογών στο Περιστέρι με ποσοστό που αγγίζει το 70%. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι και νυν δήμαρχος Περιστερίου.

Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα του Δήμου Αθηναίων!

Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα του Δήμου Αθηναίων!

Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικώνεκλογών ήδη έχουν αρχίσει να μεταδίδονται.

Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος και Νάσος Ηλιόπουλος δίνουν μεγάλη μάχη για το ποιος θα είναι στο δεύτερο γύρο για τον Δήμο Αθηναίων.

Σαφές προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα για τον δήμο Αθήνας, με την ενσωμάτωση μόλις στο 3,6%.

Ο κ. Μπακογιάννης συγκεντρώνει αυτή την ώρα 42,8%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 17%, ο Παύλος Γερουλάνος 13,8% ενώ ακολουθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,1%.

Ο Νίκος Σοφιανός συγκεντρώνει αυτή την ώρα 7,3%, ο Γιώργος Βουλγαράκης 2,3% και ο Γεώργιος Καραμπελιάς1,8%.

undefined

Εκλογές 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα από τους δήμους και τις περιφέρειες της Ελλάδας!

Εκλογές 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα από τους δήμους και τις περιφέρειες της Ελλάδας!

Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών θα αρχίσουν να μεταδίδονται από στιγμή σε στιγμή.

Θεσσαλία:

Κώστας Αγοραστός, Νίκος Τσιλιμίγκας, Τάσος Τσιαπλές, Δημήτρης Κουρέτας, Μαρία Μπίλλη, Στάθης Ντούρος, Θανάσης Ακρίβος και Κώστας Δελημήτρος διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πάτρα:

Κωνσταντίνος Πελετίδης, Νίκος Νικολόπουλος και Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι οι κυριότεροι διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στον δεύτερο γύρο.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος, Μανώλης Γλυνός, Χαράλαμπος Κόκκινος, Νικόλας Αττίτης και Ιωάννης Ντουνιαδάκης διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο

Ηράκλειο:

Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Λαμπρινός και Ευαγγελία Σχοιναράκη εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι για τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύροι.

Λάρισα:

Απόστολος Καλογιάννης, Ρένα Καραλαριώτου και Πέτρος Κρίκης είναι οι κυριότεροι διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στον δεύτερο γύρο

Περιφέρεια Ηπείρου

Αλέξανδρος Καχριμάνης, Σπύρος Ριζόπουλος, Γιώργος Ζάψας, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Πρέντζας και Νίκος Ζήκος διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share