Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2019: Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα του exit poll!

Στο 6,5% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

26 Μαΐου 2019 20:48
Εκλογές 2019: Αυτό είναι  το τελικό αποτέλεσμα του exit poll!

Μόλις ανακοινώθηκε το τελικό αποτέλεσμα του exit poll και το Athensmagazine.gr σας δίνει όλα τα αποτελέσματα!
Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, παρουσίασε το αποτέλεσμα του exit poll, μίλησε για μια διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ τουλάχιστον 6,5% μονάδων!


ΣΥΡΙΖΑ: 24% έως 26%
Νέα Δημοκρατία: 34,5%

ΚΙΝΑΛ: 7,2% έως 8,2%

ΚΚΕ: 5% έως 6%
Χρυσή Αυγή: 4% έως 5%

Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα του Δήμου Αθηναίων!

Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικώνεκλογών ήδη έχουν αρχίσει να μεταδίδονται.

Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος και Νάσος Ηλιόπουλος δίνουν μεγάλη μάχη για το ποιος θα είναι στο δεύτερο γύρο για τον Δήμο Αθηναίων.

Σαφές προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα για τον δήμο Αθήνας, με την ενσωμάτωση μόλις στο 3,6%.

Ο κ. Μπακογιάννης συγκεντρώνει αυτή την ώρα 42,8%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 17%, ο Παύλος Γερουλάνος 13,8% ενώ ακολουθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,1%.

Ο Νίκος Σοφιανός συγκεντρώνει αυτή την ώρα 7,3%, ο Γιώργος Βουλγαράκης 2,3% και ο Γεώργιος Καραμπελιάς1,8%.

Εκλογές 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα από τους δήμους και τις περιφέρειες της Ελλάδας!

Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών θα αρχίσουν να μεταδίδονται από στιγμή σε στιγμή.

Θεσσαλία:

Κώστας Αγοραστός, Νίκος Τσιλιμίγκας, Τάσος Τσιαπλές, Δημήτρης Κουρέτας, Μαρία Μπίλλη, Στάθης Ντούρος, Θανάσης Ακρίβος και Κώστας Δελημήτρος διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πάτρα:

Κωνσταντίνος Πελετίδης, Νίκος Νικολόπουλος και Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι οι κυριότεροι διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στον δεύτερο γύρο.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος, Μανώλης Γλυνός, Χαράλαμπος Κόκκινος, Νικόλας Αττίτης και Ιωάννης Ντουνιαδάκης διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο

Ηράκλειο:

Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Λαμπρινός και Ευαγγελία Σχοιναράκη εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι για τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύροι.

Λάρισα:

Απόστολος Καλογιάννης, Ρένα Καραλαριώτου και Πέτρος Κρίκης είναι οι κυριότεροι διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στον δεύτερο γύρο

Περιφέρεια Ηπείρου

Αλέξανδρος Καχριμάνης, Σπύρος Ριζόπουλος, Γιώργος Ζάψας, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Πρέντζας και Νίκος Ζήκος διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share