Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΚΙΝΑΛ: Αισιοδοξία και ικανοποίηση, οι πρώτες αντιδράσεις!

3ο με νέα και ενισχυμένη δυναμική

26 Μαΐου 2019 20:21
ΚΙΝΑΛ: Αισιοδοξία και ικανοποίηση, οι πρώτες αντιδράσεις!

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για το επίσημο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εξέφρασαν τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι «πρόκειται για σαφή αποδοκιμασία του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνεται ότι ο πρωθυπουργός ήταν και είναι ο καλύτερος χορηγός της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη».

Στο Κίνημα Αλλαγής επισημαίνουν ακόμη πως «η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση βλάπτει τη χώρα. Έχουμε επανειλημμένα ζητήσει να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Ο κ. Τσίπρας έπαιξε τα ρέστα του κι έχασε».

Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι τρίτο κόμμα με νέα και ενισχυμένη δυναμική ενόψει των εθνικών εκλογών, όπως δείχνουν τα πολιτικά δεδομένα που διαμορφώνονται.

«Μπήκε», αναφέρουν, «φρένο στη Χρυσή Αυγή και έτσι κερδίσαμε κι εμείς και, αν μάλιστα συνδυαστούν με τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η εικόνα του ΚΙΝΑΛ είναι πολύ καλύτερη. Η πόλωση και ότι η εκλογική αναμέτρηση ήταν ντέρμπι διαψεύστηκε πλήρως. Απεγκλωβίζονται πολλές δυνάμεις ενόψει των εθνικών εκλογών».

Exit poll Θεσσαλονίκης: Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα!

Exit poll για την αποψινή εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Θεσσαλονίκης διενήργησε η εταιρεία Interview για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο «εκλεκτός» της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει ποσοστό από 22,6% έως 27,6%

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με ποσοστό 14,5% έως 18,5%, ακολουθούμενος από την Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,1% έως 17,1%. Βάσει των στοιχείων, ο κ. Ζέρβας φαίνεται να έχει προβάδισμα για την είσοδο στον δεύτερο γύρο, ωστόσο τα διαστήματα ανά υποψήφιο είναι μεγάλα κάτι που μπορεί να σημαίνει και θρίλερ για το ποιος θα πάει στον δεύτερο γύρο.

O Γιώργος Ορφανός φαίνεται να μένει τέταρτος στην κούρσα με ποσοστό από 9% έως 13%.

Ο Σπύρος Βούγιας είναι πέμπτος με ποσοστό από 5,7% έως 8,7%, ενώ ακολουθούν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με ποσοστό από 4,3% έως 7,3% και μετά ο Πέτρος Λεκάκης μεταξύ 3,1% και 5,1%.

Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Πηγή: voria.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share