Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Τζανακόπουλος: ''Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί καμία ήττα!''

''Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί.''

26 Μαΐου 2019 19:45
Δημήτρης Τζανακόπουλος: ''Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί καμία ήττα!''

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Έλλης Στάη και δήλωσε:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα....

Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί. Τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη, είναι αποτελέσματα μέχρι τις 16:30. Έχουν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από εκείνη τη στιγμή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει υποστεί τη στρατηγική ήττα, την οποία επενδύει η Νέα Δημοκρατία. Είναι ένας από τους δύο μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος, με αξιώσεις ακόμη και να επιτύχει μία νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Εκλογές 2019: Οι πρώτες αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ!

Μουντή ατμόσφαιρα επικρατεί στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου με «μαγκωμένα» στελέχη που τηρούν στάση αναμονής, αφού οι πληροφορίες λένε ότι τα πρώτα μηνύματα για το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν είναι αυτά που περίμεναν.

Η εικόνα στο στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμίζει σε τίποτε αυτές των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων το 2014 και το 2015, τότε που το κόμμα εκτόξευσε τα ποσοστά του.

Η εμφανής παγωμάρα και ο προβληματισμός στα στελέχη που είναι εκεί διαχέεται προς τα έξω ενώ εν αντιθέσει με προηγούμενες μάχες δεν υπάρχει καθόλου κόσμος έξω από τα γραφεία του κόμματος. Πριν από λίγο αποχώρησαν ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Φίλης, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν λίγο μετά τις οχτώ για να δουν μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share