Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα από τους δήμους και τις περιφέρειες της Ελλάδας!

Δείτε αναλυτικά...

26 Μαΐου 2019 19:18
Εκλογές 2019: Τα πρώτα αποτελέσματα από τους δήμους και τις περιφέρειες της Ελλάδας!

Οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση στα εκλογικά κέντρα ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών θα αρχίσουν να μεταδίδονται από στιγμή σε στιγμή.

Θεσσαλία:

Κώστας Αγοραστός, Νίκος Τσιλιμίγκας, Τάσος Τσιαπλές, Δημήτρης Κουρέτας, Μαρία Μπίλλη, Στάθης Ντούρος, Θανάσης Ακρίβος και Κώστας Δελημήτρος διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πάτρα:

Κωνσταντίνος Πελετίδης, Νίκος Νικολόπουλος και Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι οι κυριότεροι διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στον δεύτερο γύρο.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος, Μανώλης Γλυνός, Χαράλαμπος Κόκκινος, Νικόλας Αττίτης και Ιωάννης Ντουνιαδάκης διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο

Ηράκλειο:

Γιάννης Κουράκης, Βασίλης Λαμπρινός και Ευαγγελία Σχοιναράκη εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι για τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύροι.

Λάρισα:

Απόστολος Καλογιάννης, Ρένα Καραλαριώτου και Πέτρος Κρίκης είναι οι κυριότεροι διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στον δεύτερο γύρο

Περιφέρεια Ηπείρου

Αλέξανδρος Καχριμάνης, Σπύρος Ριζόπουλος, Γιώργος Ζάψας, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Πρέντζας και Νίκος Ζήκος διεκδικούν τις δύο θέσεις που οδηγούν στο δεύτερο γύρο.

Εκλογές 2019: Οι πρώτες αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ!

Μουντή ατμόσφαιρα επικρατεί στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου με «μαγκωμένα» στελέχη που τηρούν στάση αναμονής, αφού οι πληροφορίες λένε ότι τα πρώτα μηνύματα για το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν είναι αυτά που περίμεναν.

Η εικόνα στο στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμίζει σε τίποτε αυτές των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων το 2014 και το 2015, τότε που το κόμμα εκτόξευσε τα ποσοστά του.

Η εμφανής παγωμάρα και ο προβληματισμός στα στελέχη που είναι εκεί διαχέεται προς τα έξω ενώ εν αντιθέσει με προηγούμενες μάχες δεν υπάρχει καθόλου κόσμος έξω από τα γραφεία του κόμματος. Πριν από λίγο αποχώρησαν ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Φίλης, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν λίγο μετά τις οχτώ για να δουν μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

Άγνωστοι παραβίασαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έκαψαν προεκλογικό υλικό!

Αγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελευσίνα, τα ξημερώματα της Κυριακής, και πυρπόλησαν προεκλογικό υλικό του κόμματος.

Στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και μετέφεραν στον εξωτερικό χώρο φυλλάδια, αφίσες και όλο το χάρτινο προεκλογικό υλικό του κόμματος.

Στη συνέχεια, τα στοίβαξαν στην πλατεία Ηρώων και τα πυρπόλησαν.Στο σημείο έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, που έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά.

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Ομάδα περίπου 20 ατόμων πραγματοποίησε επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια, το μεσημέρι του Σαββάτου.


Πιο συγκεκριμένα, η καταδρομική συνέβη λίγο πριν από τις 15:00, στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Καλλιδρομίου 54. Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share