Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2019: Έστησαν κάλπες μέσα σε... παράγκα!

Απίστευτο!

26 Μαΐου 2019 15:46
Εκλογές 2019: Έστησαν κάλπες μέσα σε... παράγκα!

Η εκλογική διαδικασία στον Σταδιδόκαμπο Ηλείας είναι λιγάκι διαφορετική από τις υπόλοιπες, καθώς οι εκλογές διεξάγονται σε μια πρόχειρη κατασκευή που θυμίζει… παράγκα.

Λόγω ακαταλληλότητας της σχολικής μονάδας της περιοχής, οι άνθρωποι του Σταφιδόκαμπου αναγκάστηκαν να βρουν μια λύση προκειμένου να διεξαχθούν κανονικά οι εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ετσι, έφτιαξαν ένα εκλογικό κέντρο που ναι μεν τιμά τους ίδιους για την προσπάθειά τους, ωστόσο υποβαθμίζει την εικόνα της περιοχής.

Οπως προαναφέρθηκε, το σχολείο της περιοχής λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας φέρει πολλές ρωγμές και προς αποφυγήν οποιουδήποτε ατυχήματος ο δικαστικός αντιπρόσωπος κίνησε διαδικασίες ώστε να βρεθεί λύση.

Το πρόχειρο «εκλογικό κέντρο» στήθηκε στο αίθριο του δημοτικού σχολείου και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Τρίπολη: Φρουρός βουλευτή φέρεται να χτύπησε ηλικιωμένο!

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οδηγήθηκε την Παρασκευή ένας αστυνομικός ο οποίος ανήκει στη συνοδεία βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ με την κατηγορία ότι χτύπησε έναν ηλικιωμένο.

Ο αστυνομικός φέρεται ότι πριν από λίγες ημέρες διαπληκτίστηκε με τον ηλικιωμένο επειδή εκείνος του έκανε παρατήρηση για την οδηγική του συμπεριφορά, αλλά πάνω στον καυγά τα πράγματα ξέφυγαν και χειροδίκησε.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε μήνυση εναντίον του αστυνομικού φρουρού του βουλευτή, που δεν ήταν παρών στο επεισόδιο και οι συνάδελφοί του στο τοπικό τμήμα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

Σοκ στη Κόρινθο: Ηλικιωμένος πέθανε την ώρα που ψήφιζε!

Λίγο πριν το μεσημέρι ένας ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να καταρρεύσει την στιγμή που ψήφιζε στην Κόρινθο.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκομένους. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν ωστόσο ο άτυχος άνδρας απεβίωσε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share