Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Εκλογές 2019: Καταγγελίες για νόθευση της εκλογικής διαδικασίας!

«Επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών»

26 Μαΐου 2019 11:44
Εκλογές 2019: Καταγγελίες για νόθευση της εκλογικής διαδικασίας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ, έφθασαν στα γραφεία του κόμματος «επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών, με βάση τις οποίες δεν τους δόθηκε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας».

Οι διαμαρτυρίες, αυτές σύμφωνα με τη ΛΑΕ, αφορούν το 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και το 289 εκλογικό τμήμα στη Σπερχειάδα, ενώ στο 817Α εκλογικό τμήμα δεν επέτρεψαν, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, σε ετεροδημότη να ψηφίσει για ευρωεκλογές, ενώ του επέτρεψαν για περιφέρεια!

Εκλογές 2019: Καταγγελίες για νόθευση της εκλογικής διαδικασίας!

«Στο μεταξύ, συνεχίζεται, παρά τις σφοδρές καταγγελίες και τη γενική κατακραυγή, η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων», τονίζει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ και προσθέτει: «Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».

Άγνωστοι παραβίασαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έκαψαν προεκλογικό υλικό!

Αγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελευσίνα, τα ξημερώματα της Κυριακής, και πυρπόλησαν προεκλογικό υλικό του κόμματος.

Στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δράστες παραβίασαν την πόρτα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και μετέφεραν στον εξωτερικό χώρο φυλλάδια, αφίσες και όλο το χάρτινο προεκλογικό υλικό του κόμματος.

Αγνωστοι παραβίασαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και έκαψαν προεκλογικό υλικό!

Στη συνέχεια, τα στοίβαξαν στην πλατεία Ηρώων και τα πυρπόλησαν.Στο σημείο έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, που έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά.

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Ομάδα περίπου 20 ατόμων πραγματοποίησε επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια, το μεσημέρι του Σαββάτου.

undefined
Πιο συγκεκριμένα, η καταδρομική συνέβη λίγο πριν από τις 15:00, στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Καλλιδρομίου 54. Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share