Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα που ψηφίσε!

«Τώρα μόνο ψηφίζουμε»

26 Μαΐου 2019 10:52
Αλέξης Τσίπρας: Κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα που ψηφίσε!

Στο 172ο δημοτικό σχολείο Αθηνών για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα έφτασε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο πρωθυπουργός τόνισε πως σήμερα είναι μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθένα και της κάθε μιας να υπερασπιστεί τις θυσίες του ελληνικού λαού, να εγκρίνει τα μέτρα στήριξης, να μην αφήσει καμία χαραμάδα ή κερκόπορτα για κανέναν να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει.

"Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα, ημέρα της Δημοκρατίας οι Έλληνες αποφασίζουν για τους δήμους, περιφέρειες για τους εκπροσώπους που θα στείλουν Ευρωβουλή.", τόνισε ο κος Τσίπρας

Προσερχόμενος ο κ. Τσίπρας είπε: «Τώρα μόνο ψηφίζουμε», χωρίς να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα από τα οποία δεν έχει εμφανιστεί κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά η εκλογική διαδικασία διεξάγεται με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τους δύο γραμματείς.



'Επεσε το Twiiter: Το τρολάρισμα για την χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα!

Η χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα, δεν πήγε και τόσο καλά... Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη.

Σε αρκετά πλάνα η πλατεία Συντάγματος ήταν σχεδόν άδεια. Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Το Twitter πήρε φωτιά και το τρολάρισμα δεν σταμάτησε!

Δείτε τα ξεκαρδιστικά tweets:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share