Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

'Επεσε το Twiiter: Το τρολάρισμα για την χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα!

Θα κλάψετε από τα γέλια...

25 Μαΐου 2019 15:35
'Επεσε το Twiiter: Το τρολάρισμα για την χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα!

Η χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα, δεν πήγε και τόσο καλά... Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη.

Σε αρκετά πλάνα η πλατεία Συντάγματος ήταν σχεδόν άδεια. Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Το Twitter πήρε φωτιά και το τρολάρισμα δεν σταμάτησε!

Δείτε τα ξεκαρδιστικά tweets:

Αρκάς: Nέο σκίτσο «καρφί» για τις παροχές του Τσίπρα!

Με ένα νέο και εύστοχο σκίτσο, ο Αρκάς τοποθετείται για τις παροχές του Αλέξη Τσίπρα, ακόμα και μόλις δυο μέρες πριν τις κάλπες.

«13η σύνταξη», φοροελαφρύνσεις, πρόωρη καταβολή συντάξεων, επιστροφές φόρου... Το «σακούλι» της κυβέρνησης άνοιξε πριν τις κάλπες, προκαλώντας την «παρέμβαση» του Αρκά μέσα από την σελίδα του στο Facebook:

Τσίπρας: "Αν ο λαός αποδοκιμάσει τα μέτρα..."

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την υποψηφιότητα Βέμπερ ο Αλ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ταυτοχρόνως και τις ενδεχόμενες συνέπειες των επιλογών των ψηφοφόρων. Πολιτικό τέκνο του Β. Σόιμπλε, Χριστιανοκοινωνιστής, ο Μ. Βέμπερ είναι μια επιλογή απειλητική για την Ελλάδα και τη συνοχή της Ευρώπης, δεν μπορεί να την εκπροσωπήσει, προειδοποίησε. Και εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι τον «αγκάλιασε» πολιτικά ο Κυρ. Μητσοτάκης, αλλά όχι όλοι του ΕΛΚ.

Αν εκλεγεί -σημείωσε με έμφαση ο Αλ. Τσίπρας- θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τα μέτρα ελάφρυνσης, θα επιχειρήσει να επιβάλει σιδηρά δημοσιονομική πειθαρχία. Και ο Γιούνκερ είναι δεξιός, αλλά έχει κοινωνική αντίληψη, παρατήρησε εξάλλου ο πρωθυπουργός. Και, απευθυνόμενος στους πολίτες, ζήτησε να γίνει κατανοητό ότι τυχόν ψήφος στην ΝΔ είναι ψήφος στον Μ. Βέμπερ, είναι εντολή ακύρωσης της νέας οικονομικής πολιτικής και των μέτρων ελάφρυνση

Αντιθέτως, αν επαναβεβαιωθεί η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη, τότε και ο ίδιος (ο κ. Τσίπρας) θα έχει το αντίστοιχο πολιτικό εκτόπισμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Δεν μπορεί να έχουμε πρόεδρο στην Κομισιόν έναν πολιτικό που κοιτά τις χώρες του Βορρά, είναι αδιανόητη η επιλογή της ΝΔ, κατέληξε.

Αν αποδοκιμάσει τα μέτρα ελάφρυνσης ο λαός, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσής τους

Αν αποδοκιμάσει τα μέτρα ελάφρυνσης ο λαός, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσής τους, τόνισε ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και συνέστησε προσοχή στην αντιπολίτευση στο τι λέει, υπογραμμίζοντας ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν δεσμεύεται για τη 13η σύνταξη.Δεν θέλουμε να οδηγήσουμε τη χώρα σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό, διαβεβαίωσε εξάλλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πακτωλό χρημάτων».

Στον αντίποδα, οι προκάτοχοί του που είχαν, όπως ανέφερε, τη δυνατότητα να μοιράζουν χρήματα δεξιά αριστερά. Μας κατηγορούν εκείνοι που έφτασαν τα ελλείμματα σε δυσθεώρητα ύψη, αυτοί που μας οδήγησαν στα μνημόνια, που έκαναν αθρόες προσλήψεις, κατήγγειλε επί λέξει ο Αλ. Τσίπρας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share