Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Πάνο Καμμένο!

Τι συμβαίνει στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

23 Μαΐου 2019 15:14
Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Πάνο Καμμένο!

Τι συμβαίνει με τον Πάνο Καμμένο; Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που τον βασανίζει;

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι (23/05) στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας Διακαναλική συνέντευξη με αφορμή τις εκλογές που έχουμε την Κυριακή 26/05.

Και η αλήθεια είναι, ότι η εμφάνιση του έχει προβληματίσει αρκετούς, καθώς όπως θα δείτε και εσείς, ο Πάνος Καμμένος, μοιάζει να είναι καταβεβλημένος, ενώ το χρώμα του είναι κίτρινο.

Ας ελπίσουμε ότι δε συμβαίνει τίποτα με την υγεία του και είναι απλώς κουρασμένος!

Είχε έμπνευση ο Πάνος Καμμένος: "Έκανε" τον Θεοχαρόπουλο...Κουντουρά!

Φοβερό τρολάρισμα από τον πρώην υπουργό στο Twitter. ο λόγος; Η εκλογή του νέου υπουργού τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Έμπνευση φαίνεται να είχε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος με photoshop άλλαξε μια φωτογραφία της Έλενας Κουντουρά και "έβαλε" τον Θανάση Θεοχαρόπουλο!

Μία φωτογραφία της Ελενας Κουντουρά που είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος για να τρολάρει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. Πρόκειται για τη φωτογραφία από την επίσκεψη Κουντουρά στη Σαουδική Αραβία στην οποία ή τότε υπουργός είχε φορέσει μαντίλα. Ο πρώην συνοδοιπόρος του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε το Photoshop για να βάλει στη θέση της Κουντουρά τον Θεοχαρόπουλο και να συνοδεύσει την ανάρτηση από το εξής σχόλιο: Αραβική σοφία «οποίος δίνει ξένη έδρα παίρνει καρέκλα όποια δίνει καρέκλα κρατά την ξένη έδρα» .

Και αυτή είναι η αρχική εικόνα:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Το μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο Twitter είναι όλο...νόημα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα πολιτικής στο Athensmagazine.gr. 

 
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share