Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ισοπέδωσαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα!

Στην κεντρική πλατεία της πόλης!

23 Μαΐου 2019 14:44
Ισοπέδωσαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα!

Επίθεση στο εκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής, που βρισκόταν στο νότιο τμήμα της κεντρικής πλατείας, στην Καλαμάτα, πραγματοποίησαν άγνωστοι στη 1:30 σήμερα το πρωί.

Οι άγνωστοι ισοπέδωσαν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής, για το οποίο στην διαπαραταξιακή σύσκεψη, που έγινε προ ημερών στο Δήμο Καλαμάτας, υπήρξαν αντιδράσεις για την παραχώρηση χώρου στην πλατεία της Καλαμάτας, ώστε να στηθεί προεκλογικό περίπτερο από τη Χρυσή Αυγή.

undefined

Οι άγνωστοι, μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν, όπως μας δήλωσε περίοικος, ο οποίος, όταν άκουσε το θόρυβο από την επίθεση και την καταστροφή του περιπτέρου, βγήκε στο μπαλκόνι του απ’ όπου έχει θέα, για να δει τι συνέβη. Εκείνο που είδε ήταν το κατεστραμμένο περίπτερο της Χρυσής Αυγής, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Πηγή: Messinia24

Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής!

Στην Καλλιθέα κατέστρεψαν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής! Κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής που αφορούσαν τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Λίγο πριν από τις 10:00 το βράδυ της Παρασκευής, τέσσερις άνθρωποι- 3 άνδρες και μία γυναίκα- που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πήγαν στο κτίριο που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Καλλιθέας.

Ο φύλακας αιφνιδιάστηκε και οι εισβολείς του ζήτησαν να μην εμπλακεί, λέγοντάς του ότι δεν θα τον πειράξουν.

Χρυσή Αυγή

Στη συνέχεια, πήγαν στο σημείο που βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» και τα περιέλουσαν με φαρμακευτικό υγρό. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες φάνηκε να γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκονταν τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια, που είχαν παραληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Χρυσή Αυγή

Πλέον, η τύχη του συνδυασμού θα κριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kallitheaonline.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share