Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάυλος Γερουλάνος: "Δεν θα ησυχάσω αν δεν ξεριζώσω τη Χρυσή Αυγή από κάθε γειτονιά της Αθήνας."

Δείτε λεπτομέρειες...

20 Μαΐου 2019 20:07
Πάυλος Γερουλάνος:

Ο Πάυλος Γερουλάνος είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Αθηναίων. Σε μήνυμα που έστειλε έκανε σαφές ότι θα παλέψει γι αυτή τη θέση και θα κάνει τα πάντα για να περιορίσει την ισχύ της Χρυσής Αυγής.

«Τα μηνύματα είναι σαφή, από παντού. Και από τις 26 και μετά κάνουμε την έκπληξη, ανατροπή!» αναφέρουν οι συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου.

«Σπάμε την αλαζονεία:

Όσων νομίζουν ότι η Αθήνα τους ανήκει,

Όσων νομίζουν ότι ο δημόσιος χώρος τους ανήκει,

Όσων νομίζουν ότι ο νόμος δεν τους αφορά.

Το ερώτημα είναι καθαρό: αν υποψήφιοι δήμαρχοι παραβιάζουν με φαραωνικά εκλογικά περίπτερα τον νόμο πριν τις εκλογές, πώς θα διασφαλίσουν τη νομιμότητα από θέσεις ευθύνης μετά τις εκλογές; Αν άλλα λένε, άλλα κάνουν από τώρα ως προς το κρίσιμο ζήτημα του σεβασμού του δημόσιου χώρου, ποια η αξιοπιστία τους μετά; Καμία».

Οπως αναφέρει η ομάδα του Παύλου Γερουλάνου, το περίπτερο της εκλογικής του εκστρατείας στο Σύνταγμα, το οποίο, όπως λένε, δεν καταλαμβάνει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο περισσότερο από αυτό που επιτρέπει ο νόμος, «είναι ένα ουσιαστικό και συμβολικό δείγμα του πώς θα διοικήσουμε τον δήμο».

Από το επιτελείο του υποψηφίου για τον δήμο της Αθήνας, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν στη δεύτερη θέση λένε πως δίνουν από τώρα «το παράδειγμα προκειμένου να κινητοποιήσουν όλους τους Αθηναίους προς ένα κοινό στόχο».

Ψηφίζουμε δήμαρχο και όχι κόμμα, λέει ο Παύλος Γερουλάνος
«Η Αθήνα θέλει δήμαρχο που θα μείνει πιστός σε αυτή και θα την παραδώσει αγνώριστη προς το καλύτερο σε 4 χρόνια» σημειώνει το επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου και συμπληρώνει: «Δεν θέλουμε σε 4 χρόνια να συζητάμε τα ίδια προβλήματα, με έναν δήμαρχο που άλλα λέει, άλλα κάνει».

Η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο ακτιβιστή, που θα κάνει γραφείο του τις γειτονιές, που δεν θα περιμένει ‘’τα παράπονα στον δήμαρχο’’ θα πηγαίνει πρώτος επί τόπου στα προβλήματα, δίπλα μας, κινητοποιώντας δήμο και κοινωνία, αναφέρουν οι συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου.

Πυρά Γερουλάνου κατά της Χρυσής Αυγής
«Στις 26 Μαΐου διώχνουμε τον φόβο της Χρυσής Αυγής από τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα» αναφέρουν από το εκλογικό επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου αναφερόμενοι στους φόβους ορισμένων, όπως λένε, που βλέπουν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στον δεύτερο γύρο.

«Λέμε καθαρά λοιπόν σε όλους ότι το ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ είναι εδώ και διώχνει τον όποιο τέτοιο φόβο. Στον Β’ γύρο θα είναι δύο δημοκρατικοί υποψήφιοι», τονίζουν και εννοούν φυσικά πως ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι ο διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου.

Ο ίδιος ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στον Πανελλήνιο τόνισε: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν ξεριζώσω τη Χρυσή Αυγή από κάθε γειτονιά της Αθήνας. Αν δεν πείσω και τον τελευταίο που τους ψήφισε από απόγνωση να ξαναεμπιστευτεί τη Δημοκρατία. Ότι κανένας Αθηναίος δεν θα νιώσει ξανά εγκατάλειψη».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share